Slovenský prírodovedec, biológ, spisovateľ, esejista, publicista a dramatik má „nevhodné“ názory
20 | 12 | 2021 I Ján Papuga

Gustáv Murín sa naširoko vyjadril k očkovaniu detí. Keďže jeho text obsahuje mnohé predpoklady a úzko súvisí s kritikou očkovacej propagandy, bol stiahnutý z mediálneho priestoru. Preto sme sa rozhodli publikovať ho v Hlavnom denníku. 

Podľa Murína čelíme zavádzajúcej očkovacej kampani plnej dezinformácií a klamstiev. Očkovanie je sloboda, očkovanie chráni pred infekciou covidu, očkovaní zastavia šírenie infekcie covidu. To všetko sú klamstvá. Naopak, zatajujú to, že státisíce občanov Slovenska už prekonali túto infekciu s ľahkými príznakmi - bez očkovania.

Rozdiel medzi očkovanými a neočkovanými je teda ten, že neočkovaných experimentálnou provizórne nasilu schválenou vakcínou neohrozujú drastické, brutálne a niekedy aj fatálne vedľajšie účinky až po náhlu smrť z očkovania.

Murín: Boľševikov, komsomolcov (napr. Tódová z Denníka N) a fašistov sme sa nezbavili
Spisovateľ a aktivista Gustáv Murín sa na svojom blogu na Pravde zamyslel nad tým, prečo nám stále vládnu boľševici. V úvode píše, že nikomu po roku 1989 nenapadlo, že sa raz Slovenska zmocní taká politická „zberba“. Len vďaka Mečiarovmu jednému... Čítať ďalej
06 | 12 | 2021 | Ján Papuga

Mutácie vírusov slabnú

„Vždy, keď sa už zdá, že sme z najhoršieho vonku, vytiahnu ešte nejakú inú mutáciu vírusu. A tú nám akousi záhadou v rozpore s dlhoročnými skúsenosťami virológie aj epidemiológie vybraní tiežodborníci vždy predstavia ako ešte „infekčnejšiu“. Pritom každý vírus v záujme svojho prežitia časom mutuje do tzv. latentného štádia, kde v hostiteľoch prežíva, ale už dramaticky neútočí. Pri delta mutácii nám zatajili, že je naopak násobne slabšia, čo sa týka priebehu infekcie. Najnovším šlágrom covidkampanistov je „omicron“. A čuduj sa svete (aká to náhoda?!), doterajšie vakcíny naň vraj nezaberajú?!! Takže je už niekde v zálohe celá sada nových vakcín pre ovčianikov?!“ píše sa v texte.

Najhoršie je, že po zlyhaní opatrení sa vláda rozhodla nezastaviť očkovanie, ktoré nepomáha a môže škodiť. Práve naopak, pritvrdili. Nasilu vnucujú očkovaným tretiu dávku a dá sa predpokladať, že prídu aj ďalšie. Najhoršie však je, že „vláda plagiátorov“ ohrozuje aj naše deti. Pod vedením Lengvarského, ktorý je zodpovedný za smrť generála Lučanského. A za odmenu a ochranu slúži svojim chlebodarcom naďalej oddane.

Najnovšie sa pustili do propagandy očkovania. „Náboženský fanatik a díler alkoholu v kresle premiéra“ vyhlasuje, že „očkovanie je sloboda“, čo je už dávno potvrdeným klamstvom. „Tu však už ide o zdravie, o životy a tie nemôžu byť v rukách takejto politickej zberby, ktorej Lengvarský tak vriťolezne slúži,“ píše spisovateľ.

Blaha: Rakúsko ide fašistickou cestou. Jediným riešením je liečba
Rakúsko plánuje lockdown pre očkovaných i nezaočkovaných. A nariadi povinné očkovanie. K tomuto zámeru sa na svojom facebookovom profile vyjadril poslanec NRSR a podpredseda Smeru - SD Ľuboš Blaha: „Slovensko nie je povinné preberať každú sprostosť... Čítať ďalej
19 | 11 | 2021 | Ján Papuga

Očkovanie detí ako experiment

Európska lieková agentúra (EMA) očkovanie vakcínou proti ochoreniu COVID-19 od spoločnosti Pfizer pre deti mladšie ako 12 rokov nepovolila. No „minister propagandy“ Lengvarský sa poponáhľal povoliť ho. Podľa Murína opäť ide o experiment, keďže v tomto nápade sme prví na svete. „Kde inde by našli takú zbierku nekompetetných idiotov, ako sú títo naši samo-vládci?“ rožčuľuje sa Murín. Naše deti sa stanú pokusnými morčatami vakcíny.

Slovensko vedie „Psychopatovič“. Keď vládol Mečiar, psychiatri na svojom zjazde ho diagnostikovali ako rozvracača demokracie, čo „rozdeľuje občanov Slovenska“. Pri Matovičovi mlčia. Preto tu máme pandemický blázninec s nezmyselnými opatreniami: všetci musia nosiť rúška, no nevedeli ich zabezpečiť ani zdravotníkom. Potom vyhlásili, že treba dve rúška (na sebe - pozn. redaktora). „Pfizer-profesor Krmčéry sa hneď aj predviedol s dvomi rúškami a skoro sa pred kamerami novinárov udusil,“ dokladá Murín.

Potom nariadili respirátory. Tie si občan ťažko vyrobí. Začal sa dobrý kšeft. A napokon Matovičovi niekto nahovoril celoplošné testovanie. Aby sme boli svetoví. A nastali týždne brutálneho vydierania občanov a vyhrážok. A teraz sa chystá ďalší experiment - na našich deťoch. Rúška zlyhali.

Obrovský problém v Nemecku. Deti očkovali zlou vakcínou!
Viacero detí v Nemecku v nedeľu omylom zaočkovali vakcínou proti covidu, ktorá dosiaľ nebola schválená pre ich vekovú skupinu. S odvolaním sa na miestnych predstaviteľov o tom informovala agentúra DPA. Nespresnenému počtu detí podali v očkovacom... Čítať ďalej
20 | 12 | 2021 | Ivan Mihale/tasr

Propaganda za koncesionárske poplatky

„Je dávno známe, že povinnosť mať rúška u detí počas vyučovania je kontraproduktívna. Veď pri prestávkach si ich dávajú aj tak dole a rovnako v jedálni. (...) Sú odborníci, ktorí sú dokonca vôbec proti noseniu rúšok, ako neefektívnom opatrení s prevahou negatív nad jediným údajným pozitívom. Preto príslušná odborná komisia toto opatrenie u nás v novom školskom roku, v septembri 2021, zrušila (v Čechách to urobili už dávnejšie). Ale to by sme zabudli na našu kolaborantskú RTVS! Vždy poslušní propagandisti sa odrazu rozhodli pre vlastnú kampaň, predstaviteľke danej komisie dali na vyjadrenie dve vety na pár sekúnd, ale zohnali (a to dnes, žiaľ, nie je problém) niekoľko tiež-odborníkov, ktorí sú spoľahliví rúškomaniaci, a tým dali priestor navyše. Ale o tom, že koncesionári RTVS verejne protestovali proti samospasiteľnosti rúško-mánie už redaktori Slovenského rozhlasu, ktorí z tých našich koncesionárskych príspevkov žijú, zaťato mlčia,“ poukazuje na propagandistické praktiky Murín.

Očkovanie detí je neprípustné

V súvislosti s očkovaním detí treba pripomenúť slová virológa profesora Fedora Čiampora: „Táto choroba nie je detskou chorobou. Ja som zásadne proti tomu, aby sa deti očkovali.“ Nemalo to však vplyv na to, že očkovanie detí sa naďalej presadzuje. V Česku to označili za šialený experiment.

Proti očkovaniu detí sa ozvalo Združenie slovenskej inteligencie, Komisárka pre deti, komisia expertov. Aj Krčméry uznal, že očkovanie detí je neprípustné, hoci neskôr opäť zmenil názor. V Nemecku (aj vďaka masovým protestom občanov) plošné očkovanie detí tiež odmietli. Lengvarský však rád poslúži. Bojí sa, že by s iným názorom čelil trestu za predčasnú smrť generála Lučanského.

„Dlho som sa bránil uveriť, že pandemická panika je dômyselne dirigovaná kdesi z akéhosi centra. Ale v tomto prípade je načase jediná logická otázka: Je cieľom očkovania detí likvidácia pôvodnej európskej populácie, ktorú nahradia vďační migranti (ktorí sú vítaní kedykoľvek, hoci Európania v danom období nesmú prekročiť hranice?) s perspektívou, že z nich konečne budú tí vykorenení euroobčania (presne ako to skúšali starí boľševici s modelom „sovietskeho človeka“), ktorí sa budú z Bruselu dať ľahšie ovládať?

Isté je len jedno, títo naši plagiátorskí idioti tomu zlu ochotne asistujú.“

Prípad Lučanský: vyšetrovanie pokračuje...
Dva dni pred koncom roka sa v prešovskej väznici stala mimoriadna udalosť. Bývalý policajný prezident Milan Lučanský za záhadných okolností utrpel zranenie, ktorým na druhý deň podľahol. A hoci už prešiel rok, prípad stále nemá jasné rozuzlenie.... Čítať ďalej
20 | 12 | 2021 | Ján Papuga

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.