Lekár z pätice pranierovaných - aká je pravda o jeho falošnom očkovaní
21 | 12 | 2021 I Eka Balaskova

Ako už asi všetci vieme, MUDr. Piják je doma z nemocnice. Našťastie, aj jeho zdravotný stav mu dovoľuje venovať sa (paradoxne) boju proti dezinformáciám, ktoré sa vyrojili po jeho hospitalizácii. 

Nezmysly šli aj od kolegov

Šírila ich aj dobrá známa MUDr. Pijáka - imunologička, organizátorka odborných konnferencii Slovenskej spoločnosti alergológie a klinickej imunológie (SSAKI), ktorá "z môjho „antivaxerského“ albumu koronavirus, zdieľala niektoré moje statusy a písala pochvalné komentáre. Teraz, keď som ochorel, šíri o mne hoaxy, že som mal falošné potvrdenie o očkovaní, lebo som vraj nemal protilátky a vraj nechápe, prečo mi v starobe takto preplo." Píše doktor Piják na svojej stránke.

Na obrázku môže byť text

Zdroj: screenshot z FB Michal Piják, MD - Personalised Evolutionary Nutrition

Aký by mal na falošné potvrdenie dôvod?

Doktor Piják sa už dlhé roky zdržuje buď len doma, alebo v práci. Necestuje, nenavštevuje kultúrne, ani športové podujatia, dokonca ani do reštaurácií nechodí. "Ja také potvrdene skutočne vôbec nepetrebujem. Navyše, vzhľadom na to, že mám poruchu imunity a prítomnosť autoimunitných chorôb sa nemusím obávať ani prípadného zavedenia povinného očkovania, ktoré je u mňa v podstate kontraindikované." Objasňuje v článku na svojej stránke.

Známy lekár a autor knihy Zmazaný/í o tvrdej cenzúre!
Základom slova "cenzúra" je asi slovo "zúriť". Lebo u nás tá cenzúra zúri naplno. Pri svojej knihe Zmazaný/í jej chuť okúša aj Dr. Igor Bukovský. "Cenzúra už likviduje, čo jej príde do cesty a niektoré obchody a siete cielene blokujú predaj mojich... Čítať ďalej
21 | 12 | 2021 | Eka Balašková

Prečo to teda podstúpil?

To vysvetľuje na iných miestach, navyše nie je povinný to nikomu objasňovať - informácia o zdravotnom stave nie je verejná a preto nik nie je povinný poskytnúť ju len tak, hocikomu a hocikedy.

"Prišijú mu" dílerstvo?

"Takže všetko, čo o mne píšu a šíria sú vyslovené klamstvá. Vzhľadom na uvedené skutočnosti a súčasnú politickú situáciu by som sa nečudoval, že títo ľudia ma budú schopní čoskoro obviniť, že som šéfom nejakého gangu, ktorý do SR pašuje ivermektín a predáva ho za drahé peniaze." "Konšpiruje" sám Dr. Piják v statuse.

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.

Juraj Mesik upozornil na presun peňazí z eurofondov: Čoho všetkého sú úplne obyčajní ľudia pri moci schopní
Juraj Mesik si všimol presun financií z rozpočtu Ministerstva životného prostredia do rozpočtu Ministerstva zdravotníctva. Peniaze mali byť presunuté dňa 3. 11. a pôvodne boli určené na ochranu pred dôsledkami zmeny klímy. Mesik tvrdí, že Hegerova... Čítať ďalej
21 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová