Slovenská "planéta opíc" - kto má mozog, do klietky s ním!
20 | 12 | 2021 I Ivan Brožík

Alebo zavrieť (eliminovať, odstrániť) každého, kto okrem mozgu má aj legálne vzdelanie a rozhľad. A najmä - nezávislosť. Polícia tu argumentuje čímsi, čo nemožno vnímať inak ako dvojaký kilometer. Robert Fico nesmie uskutočniť skupinový prejazd v autách mestom, lebo máme vyhlásený zákaz zhromažďovania, no v tom istom čase sa môžu v tom istom meste zhromaždiť  tridsiati účastníci panychídy za jeden zo svojich symbolov, bez áut, hromadne. Zarážajúce, alebo už ani nie?

Keď mainstream píše o jednom trestnom čine, ale vytiahne z neho iba polovicu zainteresovaných a druhú polovicu zamlčí, podľa toho, o kom treba a o kom sa nesmie, zarazí vás to? Už ani to nie. Vzdelaných, rozhľadených a mysliacich, no najmä svojprávne samostatných a neovládateľných pozatvárame, aby nenarušili rozlet hlúpych, nevzdelaných, tmárskych a sfanatizovaných jedincov. Veď - "Planéta opíc", pamätáte sa? A  ak si zaplatia, tak sa bude o ich "hrdinských činoch" a štátotvorných počinoch písať do zodratia pera. Pardon, klávesnice.

Poďme na výlet na opičiu planétu

Niekde vo vesmíre predsa musí byť niečo, čo je lepšie ako človek. Keď sa Charlton Heston a ďalší dvaja astronauti preberú z hlbokej hybernácie, zistia, že ich kozmická loď je zničená. Na úteku sa zorientujú, že pristáli na planéte, na ktorej žijú inteligentné opice. Heston je však odchytený a uväznený v meste – zvyšok posádky a neskôr aj niekoľko opíc sa mu samozrejme snaží pomôcť z väzenia utiecť. To sa nakoniec podarí a všetci sú voľní, aby ale v samom závere všetci zistili strašnú vec... Opice sa bez pochybností považujú za nadradenú rasu. A v zmysle toho sa tak správajú. Film vznikol podľa rovnomennej novely Pierra Boullea. Kniha i film vyvolávajú silnú civilizačnú depresiu, svedčiacu o tom, že náš svet je vedený ku katastrofe nezmyselného sebazničenia. Dodajme, zase už v realite, náš Slovenský svet.

Slovenská "planéta opíc" - kto má mozog, do klietky s ním!

Dočasne poverený policajný prezident Štefan Hamran odmieta akúkoľvek politizáciu pri uplynulých medializovaných zásahoch polície v súvislosti s pandemickými opatreniami. Poukázal napríklad na zásah voči záchranárom na proteste, voči poslancovi Národnej rady (NR) SR a lídrovi Smeru-SD Robertovi Ficovi či na zatvorenie jedného z bratislavských podnikov. Zdôraznil, že platí núdzový stav, ktorý nemožno porušovať ani vyzývať na jeho porušovanie. Deklaroval, že polícia bude aj do budúcna podobne zasahovať, a to bez ohľadu na prípadnú politickú príslušnosť aktérov.

Štefan Hamran hovorí, že Robert Fico sa správal obzvlášť nezodpovedne, ak vyzýval na protivládny protest v čase zákazu vychádzania. Dočasný policajný prezident poukázal na to, že z tohto zákazu sú prípustné výnimky.

Malo toto zhromaždenie výnimku? Stretli sa tam, iba tak, náhodou? Nevediac o opatreniach? Oni boli zodpovední?

reprofoto FB (@MŽP SR) | Panychída za Remiáša 16.12.2021 Bratislava

V podstate asi už len iba tak - OĽaNO má výnimku zo všetkého a navždy - kým vládne

Róbert Remiáš prišiel o život pri výbuchu auta 29. apríla 1996 v Bratislave na križovatke ulíc Botanická, Karloveská a Devínska cesta. Na spomienkovom zhromaždení v decembri!!! počas karantény a zákazu organizovania zhromaždení sa zišlo asi tridsať ľudí, sami vidíte, v akých odstupoch. Inak, fotku si na sociálnu sieť dalo Ministerstvo životného prostredia SR (OĽaNO) a Ministerstvo vnútra SR (OĽaNO) vôbec nijako proti akcii ani jej účastníkom nezasahovalo. Lebo tam bol šéf  OĽaNO a nie Robert Fico. Nepadni, komu nepadni! Ešte pred pár dňami Matovič vyhlasoval (počas protestu záchranárov), že polícia musí konať ROVNAKO PROTI VŠETKÝM, ktorí porušujú zákon. Praktické naplnenie tejto frázy sme videli. Dríst, účelový, prázdny.  Ani Igora Matoviča, ani Annu Remiášovú, ani Jána Budaja (všetci OĽaNO) na okrsok nikto nepredviedol. Roberta Fica v ten istý deň za to isté v tomistom meste však áno. Existuje lepšia ukážka selektívneho politického prístupu výkonu práva k našim a nenašim?

A tak je to momentálne na slovenskej "planéte opíc" všade a vo všetkom

Médiá píšu o prelome v Mečiarových amnestiách, ale vôbec sa nezmienia o Kováčovej amnestii pre svojho v Nemecku odsúdeného syna. Momentálne dobre "uloženého" v diplomatických službách vlády pod vedením OĽaNO a s podpisom na poverovacích listinách od prezidentky Čaputovej, vnímavej to ženy. OĽaNO bojuje proti boľševickým mafiám a nevadia mu ani iné personálne obsadenia na ambasádach, napríklad ľuďmi,  ktorí sa v novembri 89 z titulu svojich zväzáckych funkcií vyhrážali kolegom zariadením vyhodenia z práce, ak pôjdu na námestia.

Straty opičieho spoločenstva sú však aj napriek jeho dočasnej moci obrovské a Caesar sa odhodláva k pomste.

Nespievaš našu pieseň? Tak nespievaj vôbec! Čistky sa vrátili...
Presne tohto hesla sa drží Ministerstvo zdravotníctva Slovenskej republiky. A tak sa na sociálnej sieti pochválilo krokom, ktorý by ho v normálnej spoločnosti vôbec nectil. Ten krok vlastne nie je ich Na sociálnej sieti MZ SR prezentuje, že Úrad... Čítať ďalej
20 | 12 | 2021 | Eka Balaskova

_______________

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.