Snažili sa "chlapci", ale útočník im prešiel cez rozum
19 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová

"Náš taser paralyzoval diviaka," píše Polícia - SR Košický kraj. Vážna situácia, ktorá pri trochu predstavivosti napokon navodí úsmev na tvári čitateľovi. Pretože paralyzér nefunguje na každého a diviak výzvu verejných činiteľov s použitím "tasera" neuposlúchol.

"Bolo krátko pred polnocou, keď sa naši kolegovia z Obvodného oddelenia PZ Košice – Sever nstržm. Huraj a nstržm. Matta vracali z eskorty osoby," začína príbeh o žene, policajtoch a diviakovi.

"Vtom si všimli ženu, ktorá v panike utekala so psom. Všetko im bolo hneď jasné, keď za ženou uvideli diviaka," pokračuje.

"Rýchlosťou blesku vystúpili zo služobného motorového vozidla a boli pripravení ochrániť ženu so psom. Vzhľadom na to, že v zastavanej lokalite nebolo možné použiť strelnú zbraň, rozhodli sa pre použitie nesmrtiaceho modelu zbrane TASER X2," pokračuje ďalej a napätie sa stupňuje. Možno.

"Impulz ale diviaka nezastavil. Následne bol použitý výstrel, ktorý diviaka zasiahol a paralyzoval. Po pár sekundách bol však diviak znova na nohách, ale teraz si to už namieril do kríkov, pričom vytrhol ihly na kazete zásobníka TASERU."

"...aj takéto prípady zažíva policajt pri výkone svojho povolania," píše autor príspevku v závere príbehu, ktorý sa pre diviaka skončil 1:0.

Igor Matovič sa skoro rozplakal. Tvrdí, že Zuzana Čaputová je podrazáčka
Prezidentka SR Zuzana Čaputová sa v diskusnej relácii TA3 "V politike" vyjadrila aj k efektivite opatrení v boji proti pandémii a uviedla, že vláda má problémy a líderstvo vlády je slabé. Na tieto výroky takmer okamžite reagoval expremiér, súčasný... Čítať ďalej
19 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.