Polícia zasahovala v otvorenom podniku v Bratislave
18 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová/TASR

V centre Bratislavy na Partizánskej ulici objavila polícia v piatok (17. 12.) po 22.00 h podnik porušujúci protipandemické opatrenia. Vo vnútri sedeli hostia, ktorí popíjali alkoholické i nealkoholické nápoje. Pri tomto incidente boli obmedzení na osobnej slobode zamestnankyňa i majiteľ podniku, ktorých po vypočutí prepustili. Polícia v tomto prípade začala trestné stíhanie vo veci trestného činu porušovania povinností za krízovej situácie.

Vo vnútri podniku policajti spozorovali osem osôb, ktoré požívali rôzne alkoholické a nealkoholické nápoje. "Policajti tieto osoby poučili, že sú podozrivé z páchania priestupku v zmysle zákona o civilnej ochrane obyvateľstva a vyzvali ich na zaplatenie blokovej pokuty. Keďže tú osoby odmietli zaplatiť, policajti ich oznámia príslušnému správnemu orgánu," informoval TASR hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

Nežiaducich účinkov vakcín pribudlo!
Štátnemu ústavu pre kontrolu liečiv nahlásili k strede v súvislosti s očkovaním proti novému koronavírusu 9587 podozrení na nežiaduce účinky. Z celkového počtu hlásení vyhodnotili až 1269 ako závažné. Ústav o nežiaducich účinkoch pravidelne... Čítať ďalej
18 | 12 | 2021 | Ján Papuga

Majiteľa a zamestnankyňu obmedzili na osobnej slobode a odviezli na policajné oddelenie

Zamestnankyňu podniku policajti na mieste obmedzili na osobnej slobode a odviezli na policajné oddelenie. Na políciu prišiel aj majiteľ prevádzky, ktorého polícia taktiež obmedzila na osobnej slobode. "Obidve osoby boli po vypočutí a vykonaní potrebných úkonov prepustené na slobodu," podotkol Szeiff s tým, že sa začalo trestné stíhanie.

Absurný zákaz po 20-tej hodine: Vláda to urobila schválne, žiaden omyl!
Síce otvorené, ale prázdne! Na Slovensku od včera platí nočný zákaz vychádzania, ki ktorému vláda schválila niekoľko výnimiek. Cestu do potravín však nezahŕňajú. Nočný zákaz vychádzania u nás platí medzi ôsmou večer a piatou ráno. Teda po 20-tej... Čítať ďalej
18 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.