Mikulec sa pustil do Weissa: TOTO si vyprosím!
18 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Absolútny nonsens! Rozčúlil sa minister vnútra Roman Mikulec v statuse na sociálnej sieti. Tentokrát nevedel predýchať vyjadrenia ľavicového politika Petra Weissa.

Miesto obhajoby útok

Podľa Mikulca je Peter Weiss len bývalý politik, ktorý sa zjavne opäť pokúša zviditeľniť. V uplynulých rokoch vraj verejnosť zaujal snáď len svojou rolou v Kočnerovej Threeme. Tá podľa ministra odkryla jeho úzke kontakty s vedúcim Kočnerovho sledovacieho komanda Petrom Tóthom.

"Vyprosím si však, aby človek, ktorý by si mal ešte teraz spytovať svedomie za všetky svoje politické prešľapy, kauzy a podozrenia, vynášal súdy o tom, ako sme sa s predsedom vlády pokúsili verejne ponížiť zdravotníkov pred parlamentom," píše pohoršene Mikulec.

Podľa neho je to absolútny nonsens. "Je samozrejmé, že človek, ktorý si v diplomatickom kresle doprial sedem, namiesto štandardných štyroch rokov, zachová lojálnosť a bude hájiť farby opozičného Smeru, ku ktorému mal vždy blízko," konštatuje minister.

Absurný zákaz po 20-tej hodine: Vláda to urobila schválne, žiaden omyl!
Síce otvorené, ale prázdne! Na Slovensku od včera platí nočný zákaz vychádzania, ki ktorému vláda schválila niekoľko výnimiek. Cestu do potravín však nezahŕňajú. Nočný zákaz vychádzania u nás platí medzi ôsmou večer a piatou ráno. Teda po 20-tej... Čítať ďalej
18 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Pomohol si citovaním záchranárov

Podľa Mikulca si však už Weiss evidentne nedal tú námahu, aby si prečítal aj vyjadrenia zdravotníkov, ktorí sa k tejto veci vyjadrili úplne jasne.

„Pán Fico prišiel na policajnú stanicu a pán Kaliňák nás chcel zastupovať. Sme to odmietli... Prečo? Lebo za stav nášho zdravotníctva nemôže táto vláda, ona prišla rovno do pandémie, ale všetky predchádzajúce.“ cituje Mikulec šéfa záchranárov Františka Majerského.

"Tak čo, pán Weiss, koľko rokov ste boli toho súčasťou? Keď nabudúce pocítite opäť potrebu vyjadrovať sa k aktuálnemu dianiu, siahnite radšej po nejakej dobrej knihe. Napríklad Vlastnou hlavou…," odporúča v závere Mikulec.

Richard Sulík nechce čakať! Chce otvárať!
Počet pacientov s ochorením COVID-19 v slovenských nemocniciach klesol po dlhej dobe pod 3000, a preto sa treba vrátiť ku COVID automatu a otvoriť prevádzky. Vyhlásil to minister hospodárstva a líder koaličnej SaS Richard Sulík s tým, že vláda... Čítať ďalej
18 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová/TASR

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.