Judita Laššáková ironicky: Nasledujme "statočnosť" Štefana Hríba
18 | 12 | 2021 I Eka Balaskova

Ústavná právnička Judita Laššáková je rozhodne z tých, čo si ctia právo. Prekvapilo ju preto konanie človeka, ktorý roky moralizuje. Že práve ten porušuje pravidlá...

Rebeli

"V Trnave máme rebelujúcu reštauráciu Hollywood Burger. Niekoľkí statoční, ktorí inšpirovali alebo povzbudili aj bratislavskú kaviareň. Najnovšie nám aj Štefan Hríb ukazuje, aký je aj on statočný!" Píše Laššáková: "Zdá sa, že večný bojovník proti neprávostiam, verný svojmu menu ako Mečiaro- a Fico-bijec, sa dnes postavil do jedného radu s reštauráciou Hollywood Burger a ostatnými prevádzkami po celom Slovensku, aby dodal aj tým váhavým odvahu na boj proti nezmyselným pandemickým opatreniam!"

Klobúk dole...

"Pred každým, kto dáva nám ostatným takýto príklad!" Píše Laššáková. "Pán Štefan Hríb, veľmi pekne ďakujeme! Vaša statočnosť je pre nás povzbudením a nasledovaniahodným príkladom!" Ironizuje Laššáková a pridáva nie príliš vábnu fotku hrdinu jej statusu.

Blaha: Pod zámienkou pandémie nám tu pučí učebnicová vlastizrada!
Ženú nás do vojny s ruským národom! Smerák Ľuboš Blaha vo svojom statuse vysvetľuje skutočné zámery našej vlády. Pozrite, koho označil za vlastizradcov. Obranná dohoda USA-Slovensko "Ženú Slovanov proti sebe - toto je ich hlavný cieľ. Práve preto... Čítať ďalej
18 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.