V súvislosti so zatknutím Fica sa Monika Beňová obracia na Európsky parlament
17 | 12 | 2021 I Eka Balašková

K včerajšiemu zadržaniu Roberta Fica sa na svojej stránke vyjadrila aj europoslankyňa za Smer-SD, Monika Beňová. 

Kto to asi vymyslel

"Zadržať predsedu opozičnej strany ani nemohol vymyslieť R. Mikulec, to bol určite “mám nápad” I. Matoviča." Píše s nadhľadom M. Beňová, no pokračuje už celkom vážne: "lebo zadržanie lídra opozície je vážne, aj keď pár oslavných článkov si niektoré média neodpustili. Smer SD oznámil, že ľudia, ktorým sa nepáči konanie súčasnej vlády, možu sediac v autách prejsť o 19,00 krátku trasu Bratislavou a svoj nesúhlas s vládou vyjadriť trúbením na klaksónoch aut v ktorých sedia. Nikoho by tým “neohrozili”."

Ako žijú aktéri Gorily 10 rokov "po"?
Príbeh kauzy Gorila je "chronicky známy" - v byte na Vazovovej sa stretávali vtedy aktívni ľudia z politiky a biznisu. Čo bolo ďalej, vieme. Ako však žijú aktéri tejto kauzy dnes, zisťoval denník SME. Jaroslav Haščák podľa denníka SME kauzu... Čítať ďalej
17 | 12 | 2021 | Eka Balašková

"Vedia to aj tí,

ktorí sa zo zadržania R. Fica vytešili v komentárikoch." Upozorňuje europoslankyňa: "Demonštrácia sily je v tejto situácii absolútne neprimeraná a absurdná. A tak musím opať o situácii v našej krajine informovať predsedu EP a výbor LIBE. Lebo toto je elementárne porušenie pravidiel právneho štátu.

Absurdnosť

"Najabsurdnejšie sú však konšpirácie, ako “si to Fico vybavil”." Baví sa europoslankyňa Beňová: "Hej, cinkol o 17,45 Mikulcovi aby cinkol prezidentovi PZ a aby ho o 18,00 v priamom prenose zadržali. Kam toto všetko speje?!"

Pollákovi mladšiemu z OĽaNO zadržanie Fica „urobilo jeho deň“. Ľudské práva ani poslanecký preukaz mu nepomôžu, napísal
V koaličnom tábore, teda minimálne v jeho časti, zavládla zo zadržania lídra opozície (škodo?)radosť. Píše Peter Pollák mladší, poslanec za OĽaNO. Porušoval pandemické opatrenia "Líder mafiánskej strany Smer bol dnes zadržaný na proteste, ktorý... Čítať ďalej
17 | 12 | 2021 | Eka Balaskova

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.