Uhrík: Už to nie je o pandémii, ale o zmene spoločnosti! Čo z nás elity chcú mať?
17 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Štát nefunguje, nevieme čo robiť, tak zostaňte všetci doma! Presne to je podľa europoslanca Milana Uhríka odkaz tejto vlády ľuďom. Na najnovšie opatrenia má tiež vlastný názor.

Opatrenia a lockdown bez logiky

"Prosím Vás, aký má význam pýtať sa na logickosť opatrení vlády, ktorej premiér navštevuje seansy „salarabanda“ a minister financií chodí v rámci psychiatrickej terapie teraz všade s plyšovým medveďom? O logike opatrení sa nemá zmysel rozprávať, pretože v nich žiadna nie je," konštatuje europoslanec vo svojom statuse na sociálnej sieti.

Hovorí, že väčšina opatrení už nie je o boji proti pandémii, ale o presune bohatstva zo strednej triedy do rúk najbohatších, ktorých majetky počas koronakrízy rastú do miliardových výšin.

Chcú nás mať pod kontrolou

Druhým cieľom je naučiť ľudí na neustálu kontrolu. Naučiť ich sedieť doma. Politikom vo vládach to podľa Uhríka vyhovuje, lebo koronavírus zatieni všetky ostatné kauzy a prešľapy. A koronavírusom sa dá zdôvodniť každé opatrenie, vrátane kolosálneho zadlžovania.

Podľa Uhríka dôvodom, prečo vláda zavádza lockdown, je, že už nevie ako ďalej. Lockdown je podľa neho trest ľuďom za to, že vláda absolútne nezvláda riadenie rezortu zdravotníctva a elementárne riadenie štátu. Medzi riadkami, je to vlastne odkaz vlády ľuďom: „Štát nefunguje, nevieme čo robiť, tak zostaňte všetci doma.“

Tak ako to je? Najprv 300 eur, potom tým istým ľuďom domáce väzenie? Matoviča kritizuje koaličný poslanec
Poslanec NRSR Radovan Kazda (SaS - OKS) sa pustil na svojom profile do dnešného výroku ministra financií Igora Matoviča (OĽaNO) o tom, že ak sa rozšíri variant omikron, mali by mať starší ľudia lockdown. Poukázal tak na kontraindikácie Matovičových... Čítať ďalej
17 | 12 | 2021 | Ján Papuga

Fraška a šikana

Celý lockdown je podľa europoslanca zbytočná fraška, ktorá len šikanuje ľudí a ničí malých a stredných slovenských podnikateľov.

"Všetci vidíme, že vírusu to v šírení nebráni, ani na Slovensku, ani v zahraničí. Je úplne jedno, čo ľudia robia alebo nerobia, dôvod na obmedzenia ľudí si „elity“ vždy nájdu. Toto už dávno nie je o epidémii, ale o politike, o zmene spoločnosti zo slobodnej na kontrolovanú," upozorňuje politik.

Podľa neho keby to bolo o víruse, tak vláda naštartuje zdravotníctvo. Ale pre zlepšenie v zdravotníctve nerobí nič, práve naopak. "Zdravotnícky systém necháva rozpadnúť sa. Zrejme kvôli budúcej privatizácii a prechodu na americký model, kde si budú ľudia platiť. Veď už o tom nahlas hovoria," myslí si Uhrík.

Slovenský mainstream? Lepší názov by bol SS news. Tarabov status o zadržaní Fica spustil novú lavínu komentárov
Celý svet píše o zatknutí expremiéra! Skonštatoval v statuse poslanec Tomáš Taraba. A naše mainstreamové médiá mlčia! Dodali ľudia vo svojich komentároch. Žeby mali už vianočnú dovolenku? "Ak niečo tejto vláde ide najlepšie, tak je to ničiť... Čítať ďalej
17 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Vláda ničí celé Slovensko

Podobne nelogické je to podľa neho aj pri zavretých malých prevádzkach. Zahraničné supermarkety lámu rekordy ziskovosti, ale slovenskí podnikatelia krachujú jeden po druhom.

"Veď tie obmedzenia nemajú elementárnu logiku. V zahraničných supermarketoch sa môžu dôchodcovia tlačiť na seba v nekonečných masách, ale do malého lokálneho obchodíku ísť nemôžu – vraj aby sa nenakazili. Je to postavené na hlavu. Vláda ničí celé Slovensko," upozornil na záver Uhrík.

Čo sa stalo Ficovi, museli urobiť kvôli nám, hovorí šéf záchranárov
V prvej vlne nám ľudia tlieskali, v druhej nadávali a teraz nás napádajú! Hovorí šéf záchranárov František Majerský, ktorého pred pár dňami zadržala polícia. Myslí si tiež, že vie, prečo zadržali Fica. Facka matke Tereze Protestujúcich... Čítať ďalej
17 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

------------------------------

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.