Šutaj Eštok sa pýta: Kto skončí v putách zajtra? Ľudia mu odpovedajú
17 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Postavme sa proti policajnej brutalite Matovičovej vlády! Vyzýva na sociálnej sieti Matúš Šutaj Eštok z Hlasu-SD. Niektorí čitatelia však celú vec vidia inak.

Podľa opozičného poslanca každý, kto má iný názor ako Matovič a jeho bábky, zrazu skončí v putách. "Včera to boli záchranári, dnes je to predseda opozičnej strany Fico a zajtra to môže byť každý z nás," varuje Šutaj Eštok.

Súčasť každodenného života?

"ŠTB-ácke metódy, nezákonné nakrúcanie na skryté kamery, šikanovanie vlastných občanov a iné formy policajnej brutality sa stali súčasťou nášho každodenného života," upozorňuje na slovenskú realitu.

Nástroj pomsty

Táto vláda podľa politika nielen, že katastrofálne nezvláda pandémiu a posiela stovky tisíc Slovákov do pásma chudoby. Ona už nemá ani ambíciu predstierať, že je niečo iné ako len nástroj pomsty v rukách usvedčeného daňového podvodníka Matoviča. Myslí si poslanec.

Marcel Forgáč pritvrdil: Túžim, aby najväčšie antiwax svine museli za ošetrenie platiť!
Nech niekto Ficovi, Pellemu a ďalším ukáže, koľkých ľudí svojím popieraním vakcinácie vlastne zabili! Nezdržal sa komentára ani taký pohoďák ako moderátor Marcel Forgáč. Konečne tak dal najavo, na ktorej strane barikády stojí. A neostalo iba pri... Čítať ďalej
17 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

"Útok na opozičného politika je tvrdá facka parlamentnej demokracii. Musíme sa všetci spoločne vzchopiť a začať tejto nedemokratickej hrôzovláde aktívne vzdorovať," vyzýva v závere svojho statusu Šutaj Eštok.

Nie všetci s hlasákom súhlasia

Ináč túto pózu hlasáka však vidí čitateľka Janka: "Hlavne, že Pellegrini Matoviča podporuje v parlamente aby sa strana Hlas vôbec dostala po voľbách do parlamentu... Pellegrini nie je svätý ani chrumkavý...herec.. Len bla bla bla na FB a realita? Podrží Matoviča.."

Emil mal ešte vyhranenejší názor: "Šutaj Eštok, som presvedčený, že aj na Vaše rozkrádačky dôjde. Som o tom hlboko presvedčený. Dočkajte času, ako hus klasu. Spravodlivosť si Vás skôr či neskôr nájde. Preto robíte takú politiku, akú robíte. Ide Vám všetkým o slobodu a nehľadajte v tom žiadnu vedu. Vám a celej Vašej stane vôbec nejde o ľudí. Je to veľmi jednoduché, potrebujete dostať ľudí do ulíc, aby Vám tú slobodu zabezpečili. To Vám ale fakt nevyjde!"

Zadržanie Roberta Fica - ako to vidí právnik?
Aj právnik Peter Weis sledoval prípad zadržania predsedu najsilnejšej opozičnej strany. Vo svojom článku pre portál akw.sk sa k problému vyjadril po odbornej stránke. Uspeje predseda Smeru? "Ak sa R. Ficovi podarí uspieť pri sťažnosti voči... Čítať ďalej
17 | 12 | 2021 | Eka Balašková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.