Kým bol Robert Fico zadržaný, na jeho aute sa realizovali „slušní ľudia“
17 | 12 | 2021 I Eka Balaskova

Vo štvrtok prebehla Slovenskom neuveriteľná správa - predseda najsilnejšej opozičnej strany bol zadržaný! To však neznamená, že sa zastavil život na Slovensku, práve naopak - vyplavovali sa charaktery.

„Slušní ľudia“ sa realizovali

- a svoju doslova slepú nenávisť si vybili na aute predsedu Smeru. Svoju silu "rozumne investovali" do rozbitia okna na strane spolujazdca.

Rôzne reakcie

Ak čakáte, že to ľudia odsúdia ako vandalizmus, omyl. Alebo teda - tí sa väčšinou neozývali. "Hlásili sa" hlavne tí, ktorí sa na tom bavili a iní, ktorí vymýšľali teórie typu "Rozbil to nejaký dobre zaplatený člen Smeru". 

Robert Fico prehovoril! Tentokrát už z centrály Smeru
Predseda opozičného Smeru-SD sa k svojim sledovateľom na sociálnej sieti prihovoril s hodnotením diania dnešného večera, už zo straníckej centrály. Ponúkame vám kompletný prepis jeho príhovoru. Poďakovanie "Chcem poďakovať každému jednému, kto sa... Čítať ďalej
16 | 12 | 2021 | Eka Balaskova
?session=true

Páchateľa chytili

Polícia miesto výtržníctva zaistila a páchateľa zadržala. Podľa informácií očitých svedkov útočník zranil aj podpredsedu parlamentu Juraja Blanára.

-------------------------

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.