Uhrík v europarlamente: Dvadsať percent opatrení je boj proti epidémii, osemdesiat percent politika. Vášho biznisu máme plné zuby!
17 | 12 | 2021 I Eka Balaskova

Poslanec Európskeho parlamentu Milan Uhrík vystúpil proti všetkým tým proticovídovým opatreniam veľmi otvorene aj v Bruseli. 

Situácia v Európe je stále horšia

Podľa M. Uhríka je evidentné, že nejde o vírus, ale že z epidémie nás opatrenia nevytiahnu. "Možno dvadsať percent je zameraných na boj proti epidémii," tvrdí Uhrík vo svojom vystúpení: "Ale zvyšných osemdesiat percent je politika, zavádzanie cenzúry a kontroly nad občanmi a nehorázny farmaceutický biznis."

ZAKAZUJEME vám dýchať, VY netvori!
Tento explicitný titulok je, samozrejme, príliš nadnesený. Čo však nie je nadnesené, je posledný status Ľuboša Blahu na sociálnej sieti. Veľmi jasne a konkrétne zhrnul, prečo strana SMER-SD organizuje autoprotest v Bratislave dnes o 19:00. Ak si... Čítať ďalej
16 | 12 | 2021 | Ivan Mihale

Treba sa očkovať?

Všetci to propagujú. M. Uhrík tak ako väčšina normálnych ľudí sa však pýta, kam zmizla prirodzená imunita? "Tá už neexistuje? Či z nej nie sú nijaké provízie?" A vzápätí upozorňuje, že vo Švajčiarsku uznávajú certifikáty o prekonaní, že by sa mal zverejňovať priemerný vek obetí covidu? Z toho by bolo jasné, "že to násilné očkovanie detí a mladých ľudí je nezmyselné." 

"Chcete bojovať proti epidémii?" Obracia sa Uhrík aj na eurokomisára Maroša Šefčoviča a jeho kolegov: "Prestaňte slúžiť farmaceutickým korporáciám, začnite bojovať proti vírusu, liečiť chorých a prestaňte šikanovať zdravých."

R. Bránik: „Táto krajina nie je pre starých. A postupne sa stáva neobývateľnou,“ oceňuje Igorove nápady
Dokedy platí, že vakcína je sloboda? Odpoveď pozná Radovan Bránik. "Len do okamihu, kým niekomu “neodpadne od chuti.” Matovič opäť dostal nápad. Bude zaujímavé pozorovať, aký vplyv na uznášaniaschopnosť parlamentu bude mať tento najnovší; zhruba... Čítať ďalej
16 | 12 | 2021 | Eka Balaskova

------------------------------

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.