Vláda si okato vynucuje politickú poslušnosť, píše Juraj Draxler. Polícia si pre absurdné zámienky chodila aj pre neho
17 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová

Nehorázne! Myslí si Juraj Draxler o zadržaní Roberta Fica. "Sme jediná krajina EÚ, kde si vláda úplne okato vynucuje politickú poslušnosť akože ochranou proti pandémii," dodáva v príspevku na sociálnej sieti a rozpisuje sa o tom, koľkokrát a z akých dôvodov bol za ostatný rok vypovedať na polícii on sám.

Juraj Draxler píše na sociálnej sieti o tom, že za ostatný rok bol na polícii vypovedať ŠESŤKRÁT. Dodáva, že z toho DVAKRÁT si po neho policajti prišli priamo domov, na čo podľa neho nemajú v daných okolnostiach právo.

"Hneď na prvýkrát to skúsili rovno takisto ako so záchranárom včera a Ficom dnes. Že mi prišijú navádzanie na trestný čin," vysvetľuje Draxler. Pričom dodnes nie je podľa neho jasné, na čo som mal navádzať. A dodáva, že sa im nepáčilo, že vo videu hovoril, že ľudia majú právo vyjadriť nespokojnosť s vládou. Zdôrazňuje, že pritom v danom čase, počas lockdownu, nikoho nenavádzal, aby sa niekde prišiel zhromaždiť.

Draxler tvrdí, že polovica otázok bola vyslovene vyrývačná a zverejňuje ich: "...od toho, koľko pijem alkoholu, až po to, s kým sa stretávam, či si uvedomujem, kto všetko zdieľa moje FB príspevky a podobne".

Aj Lučanský si odbehol LEN vypovedať a ..ďalej príbeh poznáme! Myslia si ľudia o zadržaní Fica
Kde to žijeme? Čistý fašizmus! Aj takéto boli reakcie ľudí na sociálnych sieťach ohľadom zadržania predsedu Smeru-SD Roberta Fica políciou. "Postavme sa ľudia proti nim, hajzlom fašistickej vlády!" Zaznelo tiež od ľudí. Báli sa pokojného... Čítať ďalej
16 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Tieto veci médiá nezaujímajú

Draxler píše, že jedenkrát ho chceli vypočuť dokonca pre podozrenie, že umiestnil pred dvere ministerstva vnútra trhavinu! 

Zdĺhavé vypočúvanie za to, že napríklad nechal na verejnom mieste transparent, akých sa načierno nechávajú za rok po Bratislave desiatky bolo podľa neho smiešne, pričom bolo jasné, že ho tam dal on a tým pádom podľa Draxlera nebolo treba nič vyšetrovať. 

Podľa Draxlera je zaujímavé, že tieto veci médiá nezaujímajú. "To, keď polícia šikanuje vás a vašu rodinu. Ale ak napíštete, že Matovič, teda človek, ktorý je schopný rozhádzať dnes už takmer miliardu na svoje osobné nápady, je magor, tak o vás nejaký správny kaviarenský žurnalista napíše útočný, zhadzovačný článok, čo si to dovoľujete," píše. A je podľa neho úplne zjavné, že tieto manévre sú len šikana a nikto nič nekotroluje, ale ak to má politický podtón, tak podľa Draxlera príde polícia.

"Aby som sa vrátil k Ficovi! Keďže prokuratúra hneď zrušila včerajšie stíhanie záchranára, je zjavné, že ani Fica stíhať nebudú. Tak čo s ním vlastne chcú?" Pýta sa. 

Jozef Šátek o mediálnych lžiach k aktuálnemu rozhodnutiu z Luxemburgu o Mečiarových amnestiách
"Očakával by som od redaktora, ktorý píše o takomto závažnom prípade, že ho bude skutočne ovládať do detailov," píše k štvrtkovému rozhodnutiu v Luxemburgu Jozef Šátek. Európsky súd rozhodol. A Mečiarove amnestie sú opäť otvorené. "Ako bývalý... Čítať ďalej
16 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Z riadenia štátu urobili úplnú frašku

V závere príspevku Draxler dodáva: "Samozrejme, na bežného človeka to bude pôsobiť len ako zúrivosť, že ho nevedia napriek dlhoročným vyhrážkam zatknúť za niečo veľké. Tak aspoň za toto. Alebo, že keď už nevedia nijako vynútiť svoj "lockdown", tak sa musia aspoň nejako ukázať."

"Z riadenia štátu urobili úplnú frašku. Je také americké príslovie, ak ste v jame a nechcete sa prepadávať ďalej, tak prestaňte kopať. Zjavne o tom nepočuli. Kopú ďalej a čudujú sa, kam sa prepadávajú," komentuje Draxler. 

Pozrite si vyjadrenia politikov k zadržaniu Roberta Fica
Ako sme už informovali, polícia zadržala Roberta Fica! Stalo sa tak tesne pred ohlásenou protestnou jazdou z Tyršovho nábrežia Mostom SNP, až pred Prezidentský palác. Čo si o tomto "hrdinskom počine našej polície myslia politici? Peter Pellegrini,... Čítať ďalej
16 | 12 | 2021 | Eka Balaskova

------------------------------

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.