Richard Sulík: Sme rodina nemá čo hľadať v koalícii
15 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová

Hosťom diskusnej relácie Braňo Závodský naživo, rádia Expres bol minister hospodárstva Richard Sulík (SaS). Jednou z tém, ku ktorej sa vyjadril bola aj reforma zdravotníctva.  

Sulík je presvedčený, že reforma zdravotníctva prešla len vďaka SaS. A na hlasovanie svojich koaličných kolegov zo strany Sme rodina má názor.

Ak Sme rodina hlasuje proti reformám, nemá podľa Sulíka v koalícii čo robiť," povedal v relácii rádia Expres. A dodal: „Na jeho mieste by som v koalícii nebol."

Sulík podľa SME zdôraznil, že reforma zdravotníctva podľa prešla len a len vďaka SaS. "Keby nebolo SaS, osobitne Jany Bittó Cigánikovej, tak tá reforma neprejde," povedal podľa SME Sulík, v rádiu Expres. A dodal, že podľa jeho názoru minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský urobí všetko preto, aby reforma v praxi dobre fungovala, pretože sa bude rozhodovať na základe odborných podkladov.

Inštitút ľudských práv: Zákaz protestov ohrozuje demokraciu
"Odsudzujeme dnešný zásah polície voči záchranárom protestujúcim pred parlamentom," informuje na sociálnej sieti mimovládna organizácia Inštitút pre ľudské práva. Polícia proti záchranárom zasiahla dňa 14. 12. 2021 popoludní. Záchranári... Čítať ďalej
15 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme, redakcia HD.