Robert Fico: Nech sa opováži Heger alebo Čaputová otvoriť si ústa na Bielorusko!
14 | 12 | 2021 I Ivan Brožík

"Viete, nech sa opováži Heger alebo Čaputová otvoriť si ústa na Boielorusko." Bola prvá reakcia Roberta Fica na otázku novinárov vo veci zadržania predstaviteľov protestujúcich zdravotníkov pred parlamentom.

"Pred národnú radu prišli protestovať ľudia, ktorí bojujú o svoje prežitie, ale aj o naše životy." Pripomenul Robert Fico na improvizovanom brífingu.

Vláda na záchranárov poslala policajtov

"Vláda dnes nasadila na nich policajtov. My nechceme nič týmto chlapcom vyčítať. Musia robiť to, čo im prikázali." Povedal predseda SMERu-SD.

Otvorte konečne oči!

"Fakt je ale ten, že boli predvedení dvaja záchranári, podozriví z trestného činu podnecovania."

"Sú omedzení na osobnej slobode. Informovali sme sa, či majú dostatočnú právnu ochranu. Bolo nám povedané, že už volali svojim právnikom."

"Ja len dúfam dámy a páni, že už konečne otvoríte oči aj vy, nič iné vám nemôžem povedať." Povedal na záver Robert Fico prítomným novinárom.

Predstaviteľov záchranárov odviezla spred parlamentu Mikulcova polícia!
Toto by si nedovolil ani Biľakovský totalitný režim! Protestujúcich záchranárov pred parlamentom pokutovala polícia a ich predstaviteľov zbalila a odviezla. Slovenskí záchranári upozorňujú na neriešenie svojho postavenia i postavenia zdravotníkov... Čítať ďalej
14 | 12 | 2021 | Ivan Brožík

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme, redakcia HD.