Kuriózna nehoda na Východe: Luxusné auto sa zrazilo s ruským tankom! (FOTO)
13 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Policajti neverili vlastným očiam! Príslušníci v Košickom kraji boli totiž privolaní k bizarnej nehode. Luxusnému BMW-čku s puberťáčkou za volantom skrížil cestu ruský tank.

Nezvládla jazdu

Iba 18-ročná vodička z okresu Michalovce viedla motorové vozidlo zn. BMW, v smere od obce Dargov na obec Košický Klečenov.

"Po prejazde tiahlej ľavotočivej zákruty, pravdepodobne z dôvodu neprispôsobenia rýchlosti jazdy svojim schopnostiam, poveternostným podmienkam, stavu a povahe vozovky, stratila na namrznutej vozovke kontrolu nad vozidlom a zišla mimo vozovku," opísala situáciu polícia na sociálnej sieti.

Ficovi neustále rastú preferencie: Spoločne zvíťazíme - nech ich aj šľak trafí!
Robert Fico sa ukázal ako skutočný opozičný líder. Nikoho iného sa Matovič s Lipšicom tak neboja ako práve jeho - a preto po ňom idú ako po údenom! Vysvetľuje vo svojom statuse na sociálnej sieti opozičný poslanec a smerák Ľuboš Blaha. Tretí... Čítať ďalej
13 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

V ceste jej stál tank

Prednou časťou narazila do betónového obrubníka príjazdovej cesty k odpočívadlu. Zbesilá jazda pokračovala po zatrávnenej ploche až dokiaľ nenarazila do betónového podstavca pod historickou pamiatkou – tankom SU 100.

Na obrázku môže byť vonku

Zdroj: FB/Polícia SR

"Pri dopravnej nehode utrpeli dve osoby ťažké zranenia. Vodička bola podrobená dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania," uzavrela polícia.

Bitka medzi dvoma mladíkmi sa skončila odhryznutým uchom
Bitka medzi dvoma mladíkmi v Poprade sa skončila odhryznutým uchom. Krajský policajný hovorca z Prešova Daniel Džobanik informoval, že incident sa stal v sobotu (11. 12.) v odstavenom starom vozni v blízkosti železničnej stanice Poprad-Tatry, kde... Čítať ďalej
13 | 12 | 2021 | Ivan Mihale/tasr

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme, redakcia HD.