V kostole to vyzeralo ako v krčme: Pre TOTO zbili veriaci chlapíka priamo pred oltárom! (VIDEO)
13 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Tí mu teda dali! Pravoverné ovečky katolíckeho kostola vo Washingtone napadli muža bez rúška a násilím ho vyvliekli z kostola.

Dva roky neustálych zákazov, príkazov a nariadení poriadne lezú na mozog nie len nám tu na Slovensku. Jasným dôkazom, ako táto pandémia rozhádala, rozdelila a zmilitarizovala spoločnosť je výjav z katolíckeho kostola vo Washingtone. Agresívni veriaci sa bili hlava-nehlava.

Všetko začal netolerantný kňaz

Kňaz počas omše prerušil čítanie žalmu a ukázal na chlapíka sediaceho na kázni. "Porušuješ nariadenia!" S touto vetou sa otočil a odišiel od oltára.

Chlapík vstal a oslovil veriacich, nech na neho položia čo len ruku. Vtom sa začala mela. Katolíkov nikto nemusel dvakrát ponúkať a vrhli sa na antirúškara.

Vybavili si to aj bez polície

Niekto ešte stihol vykríknuť: "Zavolajte 911!" No to už precesia vliekla úbožiaka násilím von z kostola.

Na Vianoce sa všetci stretneme na svahu u Borisa Kollára!
Zakážu títo vládni diletanti Vianoce? Stále je totiž v platnosti zákaz stretávania sa rodín počas sviatkov, upozorňuje vo svojom statuse na sociálnej sieti opozičný poslanec a hlasák Erik Tomáš. Podľa Erika Tomáša môže vláda svojim amaterizmom... Čítať ďalej
13 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme, redakcia HD.