Na Vianoce sa všetci stretneme na svahu u Borisa Kollára!
13 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Zakážu títo vládni diletanti Vianoce? Stále je totiž v platnosti zákaz stretávania sa rodín počas sviatkov, upozorňuje vo svojom statuse na sociálnej sieti opozičný poslanec a hlasák Erik Tomáš.

Podľa Erika Tomáša môže vláda svojim amaterizmom ľuďom na Slovensku dokonca pokaziť Vianoce. Stále je totiž v platnosti zákaz stretávania sa rodín počas sviatkov. 

Vláda politikárči so zdravím

"Keďže táto vláda tak politikárči na úkor zdravia, tak nás čaká to, že môžeme mať všetci zakázané Vianoce. Respektíve, že naše rodiny sa počas Vianoc nebudú môcť stretnúť," uviedol v relácii V politike na TA3 opozičný poslanec.

"To je tak typické pre Igora Matoviča, že dva týždne dozadu povedal, že Vianoce budú zakázané, zatvorené. No keď zistil, tú hrôzu, čo aj s Lengvarským spôsobil, videl tú reakciu ľudí, tak sľubuje, že sa bude otvárať," popísal správanie ministra financií hlasák.

Stretneme sa u Kollára

"Tak uvidíme, ako to dopadne. Ja len pevne verím, že to neskončí takou hlúposťou, že na to, aby sa mohli rodiny stretnúť, budú musieť ísť na lyžiarsky svah k Borisovi Kollárovi," uzavrel Tomáš.

Ficovi neustále rastú preferencie: Spoločne zvíťazíme - nech ich aj šľak trafí!
Robert Fico sa ukázal ako skutočný opozičný líder. Nikoho iného sa Matovič s Lipšicom tak neboja ako práve jeho - a preto po ňom idú ako po údenom! Vysvetľuje vo svojom statuse na sociálnej sieti opozičný poslanec a smerák Ľuboš Blaha. Tretí... Čítať ďalej
13 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme, redakcia HD.