Matovičovo tragické finále - v parlamente reční už iba plyšákovi
10 | 12 | 2021 I Ivan Brožík

Tragéd! Už nemá ani len komu nadávať. Ukážka politickej i ľudskej trosky, ktorú až do podoby metastáz zožral pocit vlastnej absolútnej dokonalosti a neobmedzenosti. V parlamente reční paródia na ministra financií Igora Matoviča a počúva ho v poslaneckom kresle plyšový medvedík. Zdá sa, že jeho častý hosť. Bol aj na Matovičovej tlačovke na ministerstve financií. Vtedy Matovič oznámil živnostníkom, že im zakrúti krk.

Napokon, pozrite sa na to sami! No, nepozriete sa, príspevok bol z FB medzičasom odstránený. Máme však jeho prinscreen:

Na FB zverejnený a o pár sekúnd odstránený príspevok. Reprofoto FB. | Matovičov medvedík počúva prejav svojho idolu k rozpočtu.

Deň náhod

Za rečníckym pultom Matovič, rokovacia sála takmer prázdna. Obsadených zopár kresiel, toľko, čo prstov na jednej ruke. A kto nám to sedí na reprofote?

U prezidentky sa čosi pečie, vianočné pečivo to však nie je. Že by prevrat?
Hlasovanie o Matovičovej fantasmagórii v parlamente prekvapilo. A to až do takej miery, že hádanku sa snažia rozlúštiť aj v samotnom OĽaNO, ktoré návrh o dvesto či tristo eurovej celonárodnej korupcii dôchodcov, spojenej s vydieraním, predkladalo.... Čítať ďalej
10 | 12 | 2021 | Ivan Brožík

___________________

Pomôžete nám?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.