Blaha: Potvrdzujú sa moje „hoaxy“. Nové štúdie zosmiešňujú „vakcinacistov“
10 | 12 | 2021 I Ján Papuga

Poslanec NRSR a aktívny člen strany SMER - SD Ľuboš Blaha už tradične na svojom profile zverejnil kritický status. Venoval sa téme vakcinácie a novým výskumom o očkovaní proti covid. Statusu dal titulok: Šach-mat pre vakcinacistov.

Na úvod upozornil, že hlavným expertom sörösovského denníka SME na vakcináciu je Pavol Koprda, matematik bez skúseností s medicínou. Tento „odborník“ sám o sebe píše, že sa venuje finančníctvu a pedagogike. On sa rozhodol bojovať s antivaxermi.

Kamenický: Namiesto diskusie Matovičove vulgarizmy. Smeráci mu dali macíka
Počas rozpravy v parlamente exminister financií Ladislav Kamenický zo strany Smer - SD odborne zhodnotil na poslednú chvíľu predložený rozpočet ministra financií Igora Matoviča. Namiesto odbornej diskusie Matovič spustil svoj vulgárny prejav plný... Čítať ďalej
10 | 12 | 2021 | Ján Papuga

Kto je skutočný odborník?

„Doktor Lakota mi pred chvíľou písal. Od smiechu sa nevedel nadýchnuť. Dlhé roky pracuje v biomedicínskom centre SAV a lieči ľudí s rakovinou. A odrazu ho poučuje chlapček, čo študoval finančnú matematiku a venuje sa „zážitkom“. SME už musí byť riadne zúfalé. Museli zveriť do rúk vakcinačnú propagandu finančníkovi, pretože neskorumpovaným lekárom a virológom sú už tie ich pfizeristické bludy na smiech,“ píše Blaha.

Doktor Lakota, skutočný odborník, mu okrem iného napísal o najnovších výskumoch. Podľa novej štúdie nemeckého doktora Güntera Kampfa, ktorú uverejnil renomovaný The Lancet, je definitívne vyvrátený hoax o tom, že zaočkovaní ľudia neprenášajú Covid - prenášajú ho a húfne (link: https://www.thelancet.com/.../PIIS2666-7762.../fulltext...).

Počet nakazených zaočkovaných rastie

Podľa najnovších výskumov počet nakazených ľudí medzi plne zaočkovaní dramaticky rastie a zaočkovaní sa stávajú hlavným zdrojom prenosu vírusu. Lancet ďalej tvrdí, že stigmatizácia nezaočkovaných je hlboký omyl (link: https://www.thelancet.com/action/showPdf...).

„Ja len, že oddnes vďaka našim pfizeristickým fanatikom vo vláde môžu zaočkovaní ľudia labzovať po obchodoch bez testu. (...) A z nás nezaočkovaných urobili podľudí, aj keď sa poctivo testujeme - už nám dokonca idú zakázať voliť, zbavia nás zdravotnej starostlivosti a zrejme na nás okrem domáceho väzenia navalia aj likvidačné pokuty. Vakcinacisti v praxi,“ píša Blaha.

Právnik Weis - koľko očkovacích dávok nás ešte čaká?
Myslíte, že 1 Janssen Vám situáciu vyriešil? Ale kdeže, ako prvé si pozrite toto video: <iframe class="rumble" width="640" height="360" src="https://rumble.com/embed/vnuo8d/?pub=4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Poďme... Čítať ďalej
10 | 12 | 2021 | Eka Balašková

Očkovanie spôsobuje nové mutácie

Lakota ho upozornil aj na ďalšiu štúdiu. Autori tejto štúdie sú renomovaní čínski vedci pôsobiaci v USA. Ich výskum odhalil, že „výskyt a frekvencia mutácií, ktoré sú odolné voči vakcínam, silno koreluje s tým, aká je miera zaočkovania v Európe a Amerike“. Jasne tým dokázali, že očkovanie môže spôsobovať vznik nových nebezpečnejších mutácií (link: https://pubs.acs.org/doi/10.1021/acs.jpclett.1c03380).

„Všetky tie ich vládne lži a hoaxy o očkovaní im padajú na hlavu. Od rána do večera počúvam zaočkovaných ľudí, ako sa sťažujú, že majú zvýšený tlak, srdcové problémy a iné zdravotné komplikácie. Rúca sa im to - celej tej pfizeristickej mafii. A áno, v tejto chvíli vytiahnuť na Ľuboša Blahu, za to, že hovorí pravdu, taký kaliber, ako je zážitkový pedagóg Koprda, tomu sa hovorí gól do vlastnej bránky,“ píše na záver Blaha.

Ďalší expresný podpis Čaputovej
Aj ďalší segregačný návrh Igora Matoviča prezidentka podpísala expresne rýchlo. Štát bude k očkovaniu proti koronavírusu finančne motivovať seniorov vo veku nad 60 rokov. Konkrétne sumami 300 alebo 200 eur v hotovosti. Vo štvrtok o tom rozhodol... Čítať ďalej
10 | 12 | 2021 | Ján Papuga

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.