Kamenický: Namiesto diskusie Matovičove vulgarizmy. Smeráci mu dali macíka
10 | 12 | 2021 I Ján Papuga

Počas rozpravy v parlamente exminister financií Ladislav Kamenický zo strany Smer - SD odborne zhodnotil na poslednú chvíľu predložený rozpočet ministra financií Igora Matoviča. Namiesto odbornej diskusie Matovič spustil svoj vulgárny prejav plný obvinení, fráz a dojmov o vlastnej dokonalosti. Kamenický o tom napísal na svojom profile na sociálnej sieti.

„Rozprava o rozpočte v NRSR. Matovič po mojom vystúpení opäť nadával, tak mu moji kolegovia dali do sály terapeutického macíka, bez ktorého sa už asi nezaobíde,“ začal Kamenický.

Matovičovo tragické finále - v parlamente reční už iba plyšákovi
Tragéd! Už nemá ani len komu nadávať. Ukážka politickej i ľudskej trosky, ktorú až do podoby metastáz zožral pocit vlastnej absolútnej dokonalosti a neobmedzenosti. V parlamente reční paródia na ministra financií Igora Matoviča a počúva ho v... Čítať ďalej
10 | 12 | 2021 | Ivan Brožík

Dnes v piatok 10. 12. mal exminister financií 30-minútové vystúpenie za klub SMER-SD k navrhovanému rozpočtu na roky 2022 - 2024. Kamenický v úvode zdôraznil, že nebude reagovať na osobné útoky Igora Matoviča, keďže ide o vážnu odbornú rozpravu o najdôležitejšom zákone roka.

Matovič však tento signál nepochopil. Po jeho vystúpení začal Matovič v intenciách jeho už známeho vulgárneho prejavu urážať, obviňovať, dehonestovať, nadávať. Smeráci to nemohli počúvať, preto dali do sály plyšového terapeutického medvedíka. Takého, ako Matovič používa na svojich tlačových besedách, aby sa upokojil. Žiaľ, nepomohlo to.

„Boh ochraňuj Slovensko a všetkých príčetných ľudí pred týmto človekom,“ končí svoj status Kamenický.

Matovič vyhlásil, že keď jeho nápady nepomôžu, zloží mandát!
Expremiér Igor Matovič a súčasný minister financií je presvedčený, že vďaka odmenám za očkovanie sa výrazne navýši nie len počet prvoočkovaných ľudí, ale najmä preočkovaných seniorov treťou dávkou. Keď to nepomôže, zloží mandát. Informoval... Čítať ďalej
10 | 12 | 2021 | Ján Papuga

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.