Lockdown im zavrel hotely, tak si užili sex na zastávke: Mnohí páru fandili
07 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

V Košiciach bolo pred pár dňami aj napriek mrazivým teplotám poriadne horúco! Priamo na zastávke autobusu na sídlisku sa v nočných hodinách rozhodla dvojica užiť si intímne chvíle, píše Košický Korzár.

Reakcie boli rôzne

Sexuálny akt v prístrešku zastávky nezostal bez povšimnutia. Viacerí z vodičov si to všimli, jeden z nich trúbil a hlasno povzbudil dvojicu k výkonu. 

Fotografie a dokonca video sa v priebehu krátkeho času objavilo aj na sociálnych sieťach. Diskutujúcich pobavili, niektorí sa pohoršovali, iní to brali s úsmevom, no našli sa aj takí, ktorí dvojici fandili.

„Zdá sa, že počas lockdownu máme v Košiciach nové vakcinačné centrum,“ uviedol na facebooku jeden z diskutujúcich. Ďalší sekundovali tvrdeniami, že ide o nový druh boja proti pandémii.

Podľa niektorých je niečo také nemysliteľné a intímne chvíle si majú páry užívať na miestach, ktoré sú na to vhodné. Nie na verejnosti.

Analytik Baránek: Tvrdenie, že Matovič je blázon, vyzerá byť pravdivé
O expremiérovi a ministrovi financií sa čoraz viac šíri myšlienka, že Matovič nie je zdravotne v poriadku. Samotný líder OĽaNO však o celej veci mlčí. Portál ereport.sk sa politického analytika Jána Baráneka opýtal, ako to celé číta on. A Matovič... Čítať ďalej
07 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Políciu nevolal nikto

Náčelník Mestskej polície Košice Slavomír Pavelčák hovorí, že ich nikto k tomuto prípadu nevolal. Zdôraznil však, že osoby, ktoré vykonávajú sexuálny styk na verejnosti, sú podozrivé zo spáchania trestného činu výtržníctva.

„Kto sa dopustí slovne alebo fyzicky, verejne alebo na mieste verejnosti prístupnom hrubej neslušnosti alebo výtržnosti najmä tým, že vyvoláva verejné pohoršenie vykonávaním pohlavného styku alebo vykonávaním sexuálneho exhibicionizmu alebo iných patologických sexuálnych praktík, potrestá sa odňatím slobody až na tri roky,“ citoval náčelník policajtov zo zákona.

Ak by príslušníci mestskej polície pristihli osoby na verejnosti pri vykonávaní pohlavného styku, sú povinní zakročiť a zamedziť v ďalšom páchaní trestného činu.

Predseda VÚC Trnka a jeho obrovský problém
Tuctová korupčná schéma - košická župa si cez firmu županovho známeho kúpila teplomery. Ich štandardná cena je 400 eur, no župa zaplatila dvakrát toľko. Župan Trnka si zarobil na poriady problém. Kauzu sleduje Denník N. Dva maily zo súkromnej... Čítať ďalej
07 | 12 | 2021 | Eka Balaskova

Sex lokality policajti poznajú

„V služobnom obvode Obvodného oddelenia Policajného zboru Košice-Staré Mesto evidujeme ako 'sex lokalitu' hlavne Thurzovu ulicu pri Pošte 2 a Masarykovu ulicu, kde postávajú dievčatá, ktoré pravdepodobne ponúkajú sex. Hliadky v týchto lokalitách vykonávajú zvýšený výkon služby,“ vysvetľuje krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Dodáva, že v prípade narušenia verejného poriadku ako znečisťovanie verejného priestranstva to riešia v zmysle priestupkového zákona.

Aj štátna polícia vysvetľuje, že v prípade sexu na zastávke môže ísť o priestupok proti verejnému poriadku či výtržníctvo.

„V prípade priestupku by bola udelená pokuta na mieste v blokovom konaní, prípadne by sa vykonávalo jeho objasňovanie. Ak by išlo o podozrenie z prečinu výtržníctva, osoby by boli zadržané a obmedzené na osobnej slobode.“

Potravinári varujú: Výrobok, bez ktorého sa Vianoce na Slovensku neobídu, je nebezpečný!
Obsahuje nebezpečnú zakázanú látku! Varuje Štátna veterinárna a potravinová správa (ŠVPS). Neverili by ste, ktorá potravina je podľa posledných kontrol nebezpečná. Štátna veterinárna a potravinová správa objavila počas posledných kontrol v... Čítať ďalej
07 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Bežnejší je skôr sex v autách

Iné je to však pri sexe vo vozidlách. V meste je vraj veľa lokalít, ktoré zaľúbení využívajú.

„Pamätám si na prípad zo Súdkov, kde počas súlože auto ušlo do Hornádu. Vodič zabudol zatiahnuť ručnú brzdu a zaradiť rýchlosť. Na Furči v lesíku sme mali v minulosti prípad, ktorý bol ohlásený ako znečisťovanie. Vraj niekto vyhadzuje odpadky. Keď prišli kolegovia na miesto, auto bolo celé zarosené. Dvojicu vyzvali, nech vystúpi tak, aby videli ruky. Muž sa obliekal veľmi rýchlo,“ vraví policajt.

Podľa policajta sú však ľudia väčšinou, ak vidia sex v aute, tolerantní a mužov zákona nevolajú.

Niekto tu dostal chuť na zavedenie totality - Pavol Slota menuje konkrétne
"...Toto je najväčšia tragédia našej doby. Pár miliardárov, ktorí nehorázne zbohatli za posledné dva roky na pandémii si myslí, že len ich názor a záujmy sú pre ľudstvo tie pravé..." Napísal v statuse na sociálnej sieti politik Pavol Slota.... Čítať ďalej
07 | 12 | 2021 | Ivan Brožík

"Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú." Redakcia HD.