Poznáte Andreja Stančíka? My už áno. Je to premiérsky alpinista
05 | 12 | 2021 I Eka Balaskova
Na svojej sociálnej sieti sa totiž pustil do dvoch ústavných činiteľov - do mohutnej kritiky prezidentky Zuzany Čaputovej a masívneho podliezania premiérovi Hegerovi.
Heger "na koberci" neprávom.

Vo štvrtok s prezidentka skritizovala premióra za riadenie pandémie a za nejednotnosť koalície, čo je podľa A. Stančíka "totálne nefér. Prezidenka obecne komunikuje dobre a je veľkým prínosom v boji proti pandémii. Jej jasný postoj k očkovaniu a k opatreniam som neraz chválil. Tentokrát si ale dovolím kritiku." Upozorňuje poslanec za OĽaNO.

Ďalší výpadok najpoužívanejších sociálnych sietí u nás
"Už zase mi nejde odoslať správu!" povedalo si dnes množstvo ľudí a mali pravdu - facebook a jeho pridružené sociálne siete (messenger a instagram) mali v sobotu popoludní výpadok. Sociálna sieť Facebook mala ďalší výpadok. Používatelia z Európy... Čítať ďalej
04 | 12 | 2021 | Eka Balaskova

Aký pracovitý

"Premiér Heger maká od rána do noci, aby udržoval krehkú koalíciu a pritom presadzoval reformy a opatrenia v boji proti pandémii," poznamenáva Stančík: "Na pandémii si populistickú politiku nerobí. Naopak. Stavia sa na stranu odborníkov a lekárov a presadzuje nepopulárne, ale zodpovedné riešenia. Za to, že raz ten, raz onen, koaličný partner torpéduje opatrenia, stavia sa proti názoru odborníkov a populisticky si robí politiku na ľúbivých rečiach a sľuboch, premiér Heger skutočne nemôže. Facebook ani tlačovky im vypnúť nedokáže. Stále ale robí všetko, aby bol hlas odborníkov,rozumu a zodpovednosti vypočutý a presadený."

Takže čo mala robiť pani prezidentka

Mohla si podľa A. Stančíka pozvať verejných spochybňovačov opatrení. Alebo by mohla poriadne skritizovať opozíciu za odmietanie očkovania. "To čo robia, sa nedá nazvať inak, ako naháňanie ľudí do nemocníc a na cintoríny. Takto cynickú a vražednú opozíciu nemá nikto v EÚ.

Dr. Piják: Nebezpeční nie sú hoaxeri, ale tí, čo do problematiky vidia
O prípade MUDr. Pijáka sme aj my písali niekoľkokrát. Tentokrát je to rozhovor Jána Baránka s MUDr. Michalom Pijákom, ktorý uverejnil na svojom YouTube kanáli. Pravda o "veľmi, veľmi vážnom stave" "Je to nezmysel," odpovedá MUDr. Piják na otázku... Čítať ďalej
04 | 12 | 2021 | Eka Balašková

Suma sumárum.

"Ak chce prezidentka kritizovať komunikáciu a spochybňovanie opatrení, má na to plné právo a kvitujem to." Uznáva poslanec: "Ak ale kritizuje človeka, ktorý robí všetko čo môže v boju proti pandémii v extrémne ťažkej situácii, plače na nesprávnom hrobe. Ako keby za ruvačku vynadáte človeku, ktorý sa bitkárov snaží oddeliť." A aby nám to všetkým bolo jasné, dodáva: "Stojím za Hegerom."

Chcete nám pomôcť?

Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Redakcia HD.