Na vyčíňanie "trnavského psycha" je iba jedno - generálny štrajk, píše Ľuboš Blaha
05 | 12 | 2021 I Ivan Brožík
"Na to, čo si dovolil trnavský psycho voči prezidentovi Konfederácie odborových zväzov, existuje jediná odpoveď - generálny štrajk." Strične, jasne, píše na sociálnej sieti nateraz nezablokovaný Ľuboš Blaha.

" Uraziť odborárov na Slovensku, že sú "vyžírky" a označiť ich prezidenta za "tĺka", to je niečo také primitívne, že aj Dežo zo šenku po siedmych borovičkách by podal lepší intelektuálny výkon." Používa zaujímavé prirovnanie autor statusu.

Sociálne nadávanie namiesto sociálneho dialógu (redakcia HD v nasledujúcej časti článku uverejňuje citácie Ľuboša Blahu)

"Je fascinujúce sledovať, ako si Hegeromatovičova vláda predstavuje sociálny dialóg - pustili z reťaze miestneho psychopata, ktorý hlava-nehlava uráža všetkých naokolo. My si ho už nevšímame, všetci vieme, že je duševne narušený a pod opaterou psychiatrov. Načo sa ním zaoberať - on je politická mŕtvola a mozgový skrat."

 "V parlamente hľadá podporu pre svoje zákony tým, že každého označuje za "bastarda" - keď šteká pes, nemôže vás uraziť, ale čisto politologicky... ehm... veď to je také hlúpe. Ale že už začína kopať aj do pracujúcich ľudí a policajtov - to je riadny humus. Nestačí, že urážal vedcov, lekárov, pendlerov či samosprávy? Ešte aj odbory?"

Stačí to?

"Prezident KOZ Magdoško mu naložil naspäť takú nakladačku, že v dejinách Európy sa asi ešte nestalo, že by odborársky líder takto odfajčil ministra financií - tlieskam.  Ale pýtam sa - stačí to? Pozrite sa do Rakúska - tam sú v uliciach desaťtisíce. Načo čakajú odbory? Správajú sa k nim ako k odpadu a nadávajú im do "vyžíriek". Čo ešte viac treba?"

Čistá katastrofa

"Berú ľuďom slobodu. Na vlnu zdražovania nemajú žiadnu odpoveď. Verejnej správe neponúkajú žiadne zvýšenie príjmov. Živnostníkom idú radikálne zvyšovať dane, slovenské obchody ničia, nadnárodným reťazcom a bankám napchávajú vačky. Blíži sa šialené zdražovanie energií. Kvôli vláde kolabujú nemocnice a umierajú ľudia. Fašizujú spoločnosť a dokola sa len hádajú."

"V takejto situácii totálneho chaosu a rozvratu sa ľuďom vyhrážajú povinným očkovaním, nadávajú na seniorov a ešte si ich hlavný magor dovolí aj urážať odbory! 
12. Odkážte vláde jasné ultimátum, odbory! Bezmozog musí ísť. Inak bude generálny štrajk. Matoviča dole! "

Ľuboš Blaha končí svoj status slovami: "Musíme mobilizovať Slovensko - toto prekročilo všetky čiary!"

(Medzititulky red. HD.)

Veronika Remišová vyzýva nepodľahnúť strachu a apatii
Na sociálnej sieti - konte podpredsedníčky vlády sa ocitol zaujímavý status. Zaujímavý v čase i v celospoločenských súvislostiach. Ide totiž o výzvu. Tak sa teda pozrime, k čomu nás Veronika Remišová vyzýva. Status podpredsedníčky vlády je naozaj... Čítať ďalej
05 | 12 | 2021 | Ivan Brožík

_________________________

Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Redakcia HD.