Veronika Remišová vyzýva nepodľahnúť strachu a apatii
05 | 12 | 2021 I Ivan Brožík
Na sociálnej sieti - konte podpredsedníčky vlády sa ocitol zaujímavý status. Zaujímavý v čase i v celospoločenských súvislostiach. Ide totiž o výzvu. Tak sa teda pozrime, k čomu nás Veronika Remišová vyzýva.

Status podpredsedníčky vlády je naozaj mimoriadne stručný. "Pápež František práve v Advente vyzýva, aby sme nepodľahli strachu a apatii, ktoré vedú k smútku. Solidarita, zodpovednosť za druhých a láskavosť otvára cestu k nádeji a k vianočnej radosti. Prajem vám krásnu druhú adventnú nedeľu."

Nuž, treba poďakovať, ale...

V strachu a v apatii žijeme vďaka tejto vláde, ktorej je Veronika Remišová súčasťou. Dokonca žijeme aj v trvalom smútku. A ako je známe, smútok je stav, ktorý keď trvá dlho, vedie k nezvratným poškodeniam zdravia. My vieme, ako sa toho všetkého zbaviť. Nevie to zjavne práve podpredsedníčka vlády.

Rozhádaní kontra pán lietadlo, alebo diskusia Kollára a Blanára na TA3
Vyzeralo to na nudné nedeľné predpoludnie, no odhad sklamal. Diskusia Borisa Kollára a Juraja Blanára v relácii V politike televízie TA3 bola búrlivá. Možno až veľmi. Boris Kollár totiž javil známky podráždenosti, moderátor vyťahoval zvláštne témy... Čítať ďalej
05 | 12 | 2021 | Ivan Brožík

_______________________

Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Redakcia HD.