Branislav Becik: Prečo mlčí "vládny valec" o automobilkách?
04 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová

"Hrozí nám osud, ako americkému Detroitu?" Pýta sa v príspevu na sociálnej sieti Branislav Becík, starosta obce Dvory nad Žitavou.

Podľa Branislava Becíka, nikde nepočuť fakty o prepade predaja automobilov o viac ako 40%, ale zato nás stíha vládna koalícia permanentne zaťažovať akýmisi reformami, nariadeniami a príkazmi!

Za čo museli vulgárneho Igora Matoviča napomenúť v NR SR?
Krátky zostrih videa z NR SR zverejnil na sociálnej sieti Milan Mazurek (Republika), v ktorom je časť z vystúpenia ministra financií Igora Matoviča (OĽaNO). Video podľa Mazureka odzrkadľuje to, že Matovič je vulgárny a nezvláda to...Matovič vo... Čítať ďalej
04 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Prečo o tom "vládny valec" mlčí?

Podľa Branislava Becíka, sa plán automobiliek do 5. rokov raketovo etablovať na africkom kontinente snažia všetci politici snažia "zamiesť pod koberec".

Preto sa na sociálnej sieti pýta: "Prečo o tom "vládny valec" mlčí? Prečo sa tým nezaoberajú, ako aj s otázkou - čo tu po nich zostane? Žeby priemyslené zamorená krajina s množstvom nezamestnaných ľudí? Hrozí Slovensku podobný osud, ako americkému Detroitu? Prečo sa už dnes vláda nepripravuje a nerobia sa radšej opatrenia a reformy v oblasti pôdohospodárstva, potravinárstva a rozvoja vidieka!?! Odvetvie – o ktorého výrobky je záujem! Prečo sa nevenujú odvetviu, ktoré má naša krajina neskutočne poddimenzované? Odvetvie, kde ľudí potrebujeme, kde ich vieme ľahko preškoliť a zamestnať…?"

V závere konštatuje: "Neviem a nedokážem pochopiť toto ľahkovážne a neodborné správanie sa vládnych predstaviteľov! Je to doslova hazard so slovenským národom! Dokedy chce Matovičovsko-Hegerovská vláda zavádzať a klamať ľudí?" Kladie ďalšiu otázku a nabáda na odpoveď vládnych predstaviteľov. 

Jozef Lenč: Dobrá správa pre opozíciu
"Keď zbytoční ľudia, zvolajú zbytočnú tlačovku, tak ju nazvú Dobré správy nesmú zanikať," píše politológ Jozef Lenč a reaguje na tlačovú besedu premiéra Edurda Hegera (OĽaNO). Jozef Lenč nazýva Hegera hovorcom vlády, ktorý keď sa podľa neho postaví... Čítať ďalej
04 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory

"Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami do verejnosti nedostávajú." Redakcia HD.