Za čo museli vulgárneho Igora Matoviča napomenúť v NR SR?
04 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová

Krátky zostrih videa z NR SR zverejnil na sociálnej sieti Milan Mazurek (Republika), v ktorom je časť z vystúpenia ministra financií Igora Matoviča (OĽaNO). Video podľa Mazureka odzrkadľuje to, že Matovič je vulgárny a nezvláda to...Matovič vo videu hovorí o fašistických hovnách, opiciach. Niekoľkokrát bol vyzvaný, aby zvážil slová, inak dôjde k prerušeniu schôdze.

Igor Matovič, minister financií si myslí, že situácia, do ktorej sme sa dostali je to kvôli nezvládnutiu komunikácie. Hovorí: "Nechali sme, aby hocijaké fašistické hovno svojimi drístamim čo tu tlačí ako opica pred kameramy a na námestiach ovládli a zblbli mysle."

Dnes si podľa Matoviča vyberáme, či sa postavíme na stranu "fašistických hovien," a budeme im kryť chrbát...". Následne bol Igor Matovič napomenutý, aby sa vyjadroval slušne. Odpovedal: "Na ich adresu je to veľmi slušné vyjadrovanie..." a pokračoval ďalej.

"Áno, nejaké fašistické hovno si bude mydliť večer svoje ego, že jak je to dobré, že tí dôchodcovia zomierajú večer doma bez pomoci, lebo ľudia budú ešte viac nervózni, viac vystresovaní a budú mať väčšiu šancu, že povalia túto vládu."

Vzápätí zvýšil hlas: "Naozaj im závidite to, že dostanú 500 eur? Prepáčte, mňa, ako ministra financií nezaujímajú tie sračky o tom, keď tu niekto bude hovoriť, či si to môžme dovoliť a kde sme to vlastne vytiahli zo špajze tie peniaze."

Matovič sa znovu pustil do Fica: Chce povaliť vládu, len aby zostal na slobode!
Smer chce definitívne zablokovať 600 eur pre dôchodcov! To sú slová expremiéra a ministra financií Igora Matoviča v najnovšom statuse na sociálnej sieti. Pomoc seniorom rozhádala parlament Už niekoľko dní prebieha na pôde parlamentu debata o... Čítať ďalej
03 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Minister financií bol vyzvaný, aby sa nevyjadroval expresívne

Poslanca Milana Mazureka nazval krpatým a prirovnal ho k inému krpatému, Adolfovi Hitlerovi, ktorý si tiež podľa neho povedal, že je ideálna doba na to, aby zblbol mysle ľudí. Toto robilo podľa Matoviča rovnaké fašistické hovno, ako Mazurek. 

Minister financií Igor Matovič bol opäť vyzvaný, aby sa prestal vyjadrovať expresívne, lebo dôjde k prerušeniu schôdze...

Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory

"Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami do verejnosti nedostávajú." Redakcia HD.

Čítať niekým napísané faktické poznámky na podporu svojho straníckeho vodcu je fakt trápne!
"Počkajme ešte tridsať rokov, Matovič bude podľa politickej potreby prihadzovať, až spraví z dôchodcov milionárov". Zaznelo v parlamentnej rozprave k návrhu ministra financií na včera ešte 500 a dnes zrazu už 600 eurové "dotácie" dôchodcom. Keby sa... Čítať ďalej
03 | 12 | 2021 | Ivan Brožík