Šéf parlamentu radí seniorom: Chcete radšej hotovosť? Predajte 500-eurový bonus od vlády priekupníkom
03 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Milí seniori! Nevládzete minúť svoj 500-eurový bonus vo fitku, na lyžovačke, či nepotrebujete takú drahú frizúru a radšej by ste chceli hotovosť na živobytie alebo lieky? Predseda parlamentu má pre vás skvelú radu! Predajte poukážku priekupníkovi.

Takže od prípadného schválenia tohto pofidérneho návrhu z dieľne ministra financií Igora Matoviča sa buď celé domovy dôchodcov vrhnú na hľadanie nejakého kriminálneho živla v okolí, alebo naopak, títo "obchodníci" balansujúci na hrane zákona si nájdu všetkých dôchodcov na Slovensku! Na radu koaličného partnera a šéfa parlamentu Borisa Kollára.

Hľadá podporu kde sa dá

Rozohnený Kollár totiž poradil dôchodcom, čo všetko budú môcť urobiť s 500-eurovým šekom od vlády. "Môžete predať 500-eurový bonus od vlády priekupníkovi za 400 eur a budete mať hotovosť," dáva líder Sme rodina skvelú radu.

Kollár sa vo svojom prejave na pôde parlamentu musel obrátiť aj na opozíciu. Tento návrh nemá podporu koaličnej SaS a preto Kollár apeluje na opozičných poslancov, aby návrh podporili. Aby parlament schválil 500-eurový bonus pre seniorov, keď sa dajú zaočkovať, píše denník Pravda.

Hnutie OĽANO odsúdilo populizmus strany SaS
OĽANO víta stanovisko konzília odborníkov k zatváraniu škôl regionálnymi úradmi verejného zdravotníctva (RÚVZ). Zároveň odsúdilo správanie strany SaS, ktoré koaličný partner nazval "nezodpovedným". Hovorí preto o populizme liberálov. "Konzílium a... Čítať ďalej
02 | 12 | 2021 | Ivan Mihale/tasr

Denná cesta ro reštiky

Penzistom odkázal, čo všetko môžu urobiť s 500 eurami od vlády. „Každý deň môžete ísť na trojeurové meníčko do jedálne alebo do nejakej reštaurácie, alebo to môžete dať vnúčikovi, alebo môžete s tým čokoľvek spraviť, môžete to bárs aj predať priekupníkovi za 400 eur a máte cash,“ radí Kollár aj takým seniorom, ktorí sa kvôli svojmu zdravotnému stavu častokrát dostanú z domova len na prehliadku k doktorovi.

"Ak opozícia nezahlasuje za náš zákon, okradne tým 870 tisíc dôchodcov o 500 euro," varoval Kollár. A vyznelo to tak, že ak odmietnete náš návrh, tak seniori už do konca života od tejto urazenej vlády nič neuvidia!

Kollár to však vidí inak, stále si myslí, že 500-eurový bonus našim seniorom výrazne pomôže. Vyzval dôchodcov, aby si pozreli, ako hlasovala opozícia pri tomto návrhu. „Keď tento zákon prejde a opozícia ho podporí aj spolu s koalíciou, 870-tisíc dôchodcov dostane 500 eur a ešte 100 eur na elektrinu. A keď to neprejde, tak to sú len také žvásty opozície, ako za vás bojujú, houby s mákem bojujú,“ vyjadril sa Kollár.

Gustáv Murín: "Ak by dnes platil zákon Krvavej Mary, propagátori Pfizeru by išli do basy"
"HOAX" SA POTVRDIL!" Informuje vo veľmi krátkom statuse prírodovedec, biológ, spisovateľ, esejista, publicista, dramatik a scenárista Gustáv Murín. "Už od počiatku odborníci, aj laici upozorňovali, že najmä po očkovaní vakcínou AstraZeneca hrozia... Čítať ďalej
02 | 12 | 2021 | Ivan Brožík