Gustáv Murín: "Ak by dnes platil zákon Krvavej Mary, propagátori Pfizeru by išli do basy"
02 | 12 | 2021 I Ivan Brožík
"HOAX" SA POTVRDIL!" Informuje vo veľmi krátkom statuse prírodovedec, biológ, spisovateľ, esejista, publicista, dramatik a scenárista Gustáv Murín.

"Už od počiatku odborníci, aj laici upozorňovali, že najmä po očkovaní vakcínou AstraZeneca hrozia náhle mozgové príhody, aj infarkty, teda je v ohrození život očkovaných (čo sa tragicky potvrdilo) a objavujú sa bizarné vedľajšie účinky, ako je obnovenie menštruácie u žien, ktoré sú desať rokov po menopauze..." navodzuje tému Gistáv Murín.

Hlavne nenápadne!

"A náš koncesionársky Slovenský rozhlas DNES akoby mimochodom v hlavných správach spomenie, že vedci už "tušia", prečo sa po očkovaní vakcínou Pfizer tvoria u očkovaných krvné zrazeniny?!!! Ak by teraz platil "náhubkový zákon" Krvavej Mary, tak by do väzby po právu išli všetci propagátori Pfizer vakcíny. A pôjdu? Pýta sa publicista Murín.

Krvavá Mary

Je zjavne myslená ministerka spravodlivosti Mária Kolíková, ktorá sa najnovšie zaskvela návrhom, aby za hoaxy išli ich šíritelia na dlhoročný nepodmienečný pobyt do väzenia. za to ju poriadne spucoval jej bývalý stranícky kolega Juraj Šeliga.

(Medzititulky red. HD.)

Dr. Piják: Nebezpeční nie sú hoaxeri, ale tí, čo do problematiky vidia
O prípade MUDr. Pijáka sme aj my písali niekoľkokrát. Tentokrát je to rozhovor Jána Baránka s MUDr. Michalom Pijákom, ktorý uverejnil na svojom YouTube kanáli. Pravda o "veľmi, veľmi vážnom stave" "Je to nezmysel," odpovedá MUDr. Piják na otázku... Čítať ďalej
04 | 12 | 2021 | Eka Balašková

____________

Podporíte nás?

Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami do verejnosti nedostávajú. Redakcia HD