Mosná(ŽIVOT-NS): Za šialenca na poste ministra financií môžu všetky koaličné strany
03 | 12 | 2021 I Ján Papuga

Politická kandidátka strany ŽIVOT- NS Darina Mosná sa na svojom facebookovom profile vyjadrila k aktuálnym politickým udalostiam. Všetci, čo podporili Igora Matoviča na post ministra financií, sú podľa nej vinní.

„Pozrela som si dnes vystúpenie Igora Matoviča v parlamente a musím skonštatovať, že každý kto podporil tohto človeka v tejto funkcií je zodpovedný za stav tejto krajiny. Bohužiaľ, to, že sa stal premiér bolo legitímne, nakoľko vyhral voľby v roku 2020. Každému už asi došlo kto očakával, že sa Igor Matovič zmení z toho šialeného opozičného politika na zodpovedného politika, že to bol veľký OMYL.“

Chmelár netradične ostro k Čaputovej: Nikto už nie je zvedavý na to, ako vy „hodnotíte situáciu na Slovensku“!
"Pani prezidentka, poviem vám to tvrdo: v tejto chvíli už nikto nie je zvedavý na to, ako vy „hodnotíte situáciu na Slovensku“. Vy nie ste komentátorka, analytička, ani kazateľka. Vy ste hlava štátu!" Ostro hodnotí prezidentku Čaputovú vo svojom... Čítať ďalej
03 | 12 | 2021 | Eka Balaskova

Nechápe však, že ho ľudia zo SaS, Za ľudí, Sme rodina a OĽaNO a tí zvlášť, lebo vedia, čo je Matovič zač, dali na jednu z najdôležitejších funkcii v štáte. To je podľa nej ich zodpovednosť a zároveň obrovská hanba.

A nezachránilo to ani dnešné teatrálne vystúpenia Ciganikovej, keď mu akože dohovárala. Ako celá SaS, išlo iba o marketingové vystúpenie, keďže ho táto strana drží tam, kde je.

„Tento šialený človek za necelé dva roky rozvrátil všetko čo sa dalo. Smutné je, že na to doplatíme my všetci obyčajní ľudia, podnikatelia, živnostníci,“ uzatvára status Mosná.

Kvôli zúfalcovi Matovičovi už aj fanúšikovia Zomri žiadajú stránku, kde by mohli plakať
Stránka na známej sociálnej sieti Zomri nemá konkurenciu. Vždy sa tam čitateľ pobaví. Nastal však akýsi zvláštny obrat. Fanúšikovia Zomri žiadajú jej adminov, aby vytvorili nejakú stránku, kam by sa dalo ísť vyplakať. A to pod zverejnenou... Čítať ďalej
04 | 12 | 2021 | Ivan Brožík

Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory, využite naše „blogovisko“. Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojím názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!