Kvôli zúfalcovi Matovičovi už aj fanúšikovia Zomri žiadajú stránku, kde by mohli plakať
04 | 12 | 2021 I Ivan Brožík

Stránka na známej sociálnej sieti Zomri nemá konkurenciu. Vždy sa tam čitateľ pobaví. Nastal však akýsi zvláštny obrat. Fanúšikovia Zomri žiadajú jej adminov, aby vytvorili nejakú stránku, kam by sa dalo ísť vyplakať. A to pod zverejnenou fotografiou Matoviča a jeho "vývojovej legislatívnej špirály". Totiž už filozof Hegel predpokladal, že ľudstvo sa vyvíja po akejsi špirále. Na Slovensku sa našiel jeho nasledovník - Igor Matovič.

Ján Krošlák - aká to zhoda mien - píše: "Chalani, ale fakt, uz si nerobte srandu, toto su vazne veci. Nemohli by ste urobit este jednu stranku, kde budeme vsetci chodit plakat?"

Boris Hostinský
"Keď ide o Igorove nápady tak sa stala z prázdnej špajze zlatá baňa."

Tommaso Hupka

"A teraz si predstavte, že nie je ministrom financií, ale ekonómom vo Vašej firme... "

Milan Jelinek

"Kde je premier?"

Barbora Blašková

"Pritom by na Slovensku uplne stacil zakaz predaja alkoholu nezaockovanym a na mesiac uzavriet hranice, tak ze by sa sem ani mys nedostala a hned by vakcinacne centra nestihali..."

Pedro Maslez

Klasická schéma. Štát vezme pracujúcim 310 miliónov na daniach a 200 si požičia s úrokom, 500 miliónov rozdá na poukážkach dôchodcom , 10 zhltne byrokracia ďalších 50 banky na úrokoch. Dôchodcovia vrátia späť deťom a vnukom to čo im zobral štát."

Elena Cehlárová

"Bojím sa otvoriť internety, že čo zas vymyslel môžete mi to niekto citlivo oznámiť? Mám choré srdce."
Petra Kajanova

"One Man show, akurát, že na tuto som nechcela lístky a aj tak sedím v prvok rade." 
 

Reprofoto via FB (@Zomri) | Matovičova teória vývoja legislatívy

 


Patrik Lenghart

"Čo keby sme ako ministra financií dali niekoho, kto vie hospodáriť s peniazmi? A čo keby sme tam radšej dali úplne nevypočítateľného egomaniaka, na ktorého rozmary budeme môcť vo Fortune uzatvárať stávky?"

Frank White

"Krásne niečo. Za tri roky a 8. dávke sa budeme vo verejných financiách porovnávať s Ugandou."

Matovič sa znovu pustil do Fica: Chce povaliť vládu, len aby zostal na slobode!
Smer chce definitívne zablokovať 600 eur pre dôchodcov! To sú slová expremiéra a ministra financií Igora Matoviča v najnovšom statuse na sociálnej sieti. Pomoc seniorom rozhádala parlament Už niekoľko dní prebieha na pôde parlamentu debata o... Čítať ďalej
03 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

____________

Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami do verejnosti nedostávajú. Redakcia HD.