Danko: Prezidentka Slovensko opustila v najťažších časoch!
03 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Čaputová perfektne klame, ale pravdu nezamlčí! Zamýšľa sa bývalý šéf parlamentu a národniar Andrej Danko vo svojom statuse na sociálnej sieti.

Zastupuje vlastne Čaputová Slovensko?

Prezidentka Slovenskej republiky Zuzana Čaputová sa v relácii českej televízie vyjadrila takto: "Žijem v krajine, ktorej nerozumiem". To určite nenechalo chladným Danka, ktorý má svoj vlastný názor na hlavu nášho štátu.

"Čaputová v najťažších časoch Slovenska povedala, že nerozumie svojej krajine. Asi nevie, že je prezidentkou štátu, ktorý sa nazýva Slovensko. Krajinu majú pastieri oviec," prekvapivo všetkým národniar vysvetlil, čo sa skrýva za pojmom ´krajina´.

Miesto Mikuláša Majka z Gurunu

Pokračoval však už trefnejšie."Miesto toho, aby bojovala za Slovákov, rieši, ako budú mať jej zamestnanci škôlku v prezidentskom paláci. Je pravda, že nerozumie svojej práci. Spadla do politiky ako Majka z Gurunu, a tak sa aj správa," myslí si Danko.

Matovič sa znovu pustil do Fica: Chce povaliť vládu, len aby zostal na slobode!
Smer chce definitívne zablokovať 600 eur pre dôchodcov! To sú slová expremiéra a ministra financií Igora Matoviča v najnovšom statuse na sociálnej sieti. Pomoc seniorom rozhádala parlament Už niekoľko dní prebieha na pôde parlamentu debata o... Čítať ďalej
03 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Líder SNS upozorňuje na to, že prezidentku Čaputovú dva mesiace pred prezidentskými voľbami nepoznali ani ľudia v Pezinku. "Dokonca aj jej podvodné zapísanie za advokátsku koncipientku v spleti udalostí zaniklo. Jej hlúposť prekryli ódy v liberálnych médiách. Vytvorili o nej takmer dokonalú ilúziu. Žiaľ aj dnes mnohí Slováci tomuto klamu podliehajú," konštatuje politik.

Čaputovej vyčíta to, že na demonštráciách rieši témy tretieho sektora miesto toho, aby podporila demonštrantov, ktorí už nezvládajú teror tejto vlády. "Jedny demonštrácie schvaľuje a účastní sa ich, na druhých jej vadí šírenie Covidu."

Kritika do vlastných radov opozície?

Podľa Dankovho názoru je prezidentka plne zodpovedná za stav v našom štáte. "Keby chcela, môže každý deň komunikovať s ministrami a tlačiť ich k riešeniam, ktoré nás trápia. Ona však radšej slúži Ursule von der Leyen z Bruselu," vraví Danko.

A teraz používaniu rodov v slovenskom jazyku pánom Dankom nerozumie nik. Ale citujeme:  "Ako by to bolo inak, ticho neostala ani jej kamarátka, Pellegrini. Okamžite vyzval ľudí na očkovanie nad 60 rokov. Samozrejme ho patrične za to pochválili liberálne médiá. Možno aj preto je každý týždeň za opozíciu v politických diskusiách. Liberálna pliaga likviduje náš štát," upozorňuje politik na hrozbu.

Veronika Remišová opäť torpéduje Máriu Kolíkovú. O čo ide tentokrát?
Veronika Remišová, predsedkyňa politickej strany Za ľudí, podpredsedníčka vlády Slovenskej republiky a ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR opäť kritizuje. Bývalú spolustraníčku ministerku spravodlivosti Máriu Kolíkovú... Čítať ďalej
03 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Kollár to prepískol!

Podľa Danka by Čaputová aj Heger urobili najlepšie, ak by zložili svoje funkcie. "Západ si želal, aby Slovensko zastupovali slabí lídri. Je tragikomické pozerať, ako Kollár v parlamente, bývalý to šmelinár a vekslák, odporúča dôchodcom, že 500 € poukazy môžu na čiernom trhu predať za 400 €," vzal si na mušku nehorázne vyjadrenie šéfa parlamentu Borisa Kollára priamo v pléne.

Stav Slovenska smeruje k bankrotu

V každom prípade práve naši ústavní činitelia a táto koalícia podľa národniara plne zodpovedajú za dnešný stav Slovenska. "Ak si myslia, že ich história nebude hodnotiť, veľmi sa mýlia. Slovensko vedú do bankrotu, ohrozujú zdravie občanov, ale hlavne hlúpo slúžia západu," varuje Danko (pozn. red. bankrot štátu v rámci ekonomických a geopolitických definícií nie je možný).

"Pani Čaputová, dobre to robíte. Aby som to upresnil, viete perfektne klamať, ale pravdu o tom, aká v skutočnosti ste neschopná, nezamlčíte," uzavrel politik svoj status.

Život v Bratislave je drahší ako v Dubaj alebo v Prahe
Portál Refresher, zverejnil rebríček najdrahších miest na svete s odvolaním sa na britskú analytickú spoločnosť Economist Intelligence Unit. Prvenstvo drží izraelské mesto Tel Aviv. Predbehol tak Paríž, Hongkong dokonca aj New York, ktoré už nie sú... Čítať ďalej
03 | 12 | 2021 | Norbert Pančík

Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami do verejnosti nedostávajú. Redakcia HD.