Neočkovaní, prechladnite, alebo zmiznite. Do čakárne nevstupujte!
30 | 11 | 2021 I Ján Papuga
Pedagogičku Darinu Vranovú nepríjene prekvapil oznam na ich autobusovej stanici v Senici. Podelila sa s ním na svojom facebookovom profile.

„Zaujímavosť? Či absurdnosť? Na senickej autobusovej stanici. Na vchode do čakárne visí oznam, že tam môžu vstúpiť len občania v režime OP . Neočkovaní či testovaní majú smolu, keby husto pršalo, mrzlo a čakali by na prestup na ďalší autobus. Už mi to vážne pripomína Kocúrkovo, ktoré je vlastne takým vyjadrením absencie rozumu a silno sa už natíska otázka, kam a prečo klesá táto spoločnosť eticky a morálne?“ opísala svoje pocity Vranová.

Lekári špecialisti hovoria o neochote všeobecných lekárov vybaviť pacientov
Lekári špecialisti hovoria o zhoršení dostupnosti všeobecných lekárov pacientom. Viacero praktických lekárov podľa špecialistov počas pandémie nového koronavírusu neordinuje alebo svojich pacientov posiela v akútnom stave do najbližšej nemocnice.... Čítať ďalej
30 | 11 | 2021 | tasr

Násilný a nelogický nátlak na nezaočkovaných sa prehlbuje. A je úplne jedno, že aj očkovaní prenášajú covid 19. Ale asi v nemocniciach chýbajú chorí. Jednak takí, čo ich nakazia v „očkovanej“ čakárni, jednak takí, čo prechladnú pri čakaní na autobus, teda nezaočkovaní. V tejto situácii sa ozaj nečudujme hľadaniam paralel s fungovaním fašistického Nemecka.

Maloobchodníci krachujú, požadujú kompenzácie
Iniciatíva slovenských maloobchodníkov (ISKM) žiada od vlády okamžité kompenzácie za povinne zatvorené prevádzky z dôvodu pandémie, informuje Pravda. Zároveň tvrdí, že po schválení lockdownu mali podnikatelia okamžite vedieť, akým spôsobom budú za... Čítať ďalej
30 | 11 | 2021 | Ján Papuga

Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory, využite naše „blogovisko“. Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojím názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!