Andrej Danko- nie reorganizácii nemocníc
30 | 11 | 2021 I Norbert Pančík

Andrej Danko sa v relácii v TA3 vyjadril k toľko pranierovanej téme reorganizácie siete nemocníc s ktorými na svetlo sveta vyšli koaličný partneri.

Predseda mimoparlamentnej SNS a bývalý predseda NR SR si nedával servítku pred ústa hlavne čo sa týka osoby Borisa Kollára. „ Kollár chodí z nemocnice do nemocnice, kde presviedča zdravotnícky personál o tom, že žiadne medializované zmeny nenastanú, ale večer pri debate s koaličnými partnermi je všetko naopak . „Kollár sa aj tak nakoniec tvári, že s tým nič nemá “ hromží Andrej Danko.

Spomína na éru komunizmu kde bola postavená aká taká sieť nemocníc, kde sám ako obyvateľ malého mesta Revúca v mladosti pomáhal. Ďalej ako sám uvádza „ Nevie si predstaviť aby sa rušili oddelenia, aby sa rušili nemocnice “ Pod zámienkou toho, že  budú centralizované výkony, čím sa podľa jeho slov posilní sieť súkromných nemocníc. Súkromné nemocnice môžu len sekundovať, uzatvoril túto tému.

Viaceré organizácie podporujú rozhodnutie nezatvoriť plošne všetky školy
Viaceré organizácie venujúce sa výchove a vzdelávaniu detí a mládeže a ich duševnému zdraviu podporujú rozhodnutie nezatvoriť plošne všetky školy na Slovensku. Zhodli sa na tom počas pondelkovej tlačovej konferencie. Poukázali na to, že školy sa v... Čítať ďalej
29 | 11 | 2021 | Ivan Mihale/tasr

„ Je hanbou zdôraznil, že Boris Kollár ako predseda NR SR sa správa ako vekslák “ Znervózňuje ho údaj o výstavbe novej štátnej nemocnice za ktorú štát zaplatí 9,6 miliárd eur, zatiaľ čo jedna (Pentácka) stojí 300 miliónov. Spomína aj podnikateľov z Talianska podnikajúcich v Pezinku s nejasným zámerom podnikania, pod záštitou ministra práce, sociálnych vecí a rodiny Milana Krajniaka .

Ku koncu dialógov sa vyjadril aj k mzdám zdravotníckych zamestnancov, kde si kladie rečnícku otázku ,,Čo iné ako kovid má prinútiť vládu na ich zvýšenie “ ?

Internetom koluje šialený dokument. TOTO by vás mohlo stáť život!
Mnohí Slováci odmietajú očkovanie experimentálnymi vakcínami proti COVID-19 a zároveň sa usilujú aby túto zákernú chorobu nedostali. Ak už ju však dostanú, tak vtedy môže nastať problém, ktorý niektorých privedie až na druhý svet. Koronavírus... Čítať ďalej
28 | 11 | 2021 | Jozef Uhlarik