Politológ Lenč hodnotí, aký lockdown prijala "najlepšia" vláda v dejinách
29 | 11 | 2021 I Gabriela Fedičová

"Najlepšia vláda v dejinách sa pozná podľa toho, že pokazí aj to, čo by sa za iných okolností pokaziť nedalo," píše politológ Jozef Lenč na margo vládou prijatého lockdownu. Jozef Lenč hovorí o lockdowne na myslenie.

V úvode politológ Lenč pripomína slová premiéra Eduarda Hegera: "Na tretiu vlnu najlepšie pripravený štát Únie, od ktorého sa všetci učia." Tento výrok mal Eduard Heger vysloviť podľa Lenča 14.7.2021. Jozef Lenč reaguje na slová premiéra Hegera nasledovne: "Pozná sa podľa toho, že je premiantom v počte infikovaných covid-19, kolabujú mu nemocnice a týždenne má tri stovky obetí pandémie.

Igor Matovič smúti
„Prehrali sme boj s antivaxermi,“ hodnotí skleslo aktuálnu epidemiologickú situáciu minister financií a predseda koaličného hnutia OĽaNO Igor Matovič. Podľa jeho koncepcie ktorú prezentoval je päťstoeurový bonus pre 60 a viac ročných namierený... Čítať ďalej
29 | 11 | 2021 | Norbert Pančík

Aký lockdown prijala najlepšia vláda v najlepšom štáte podľa Lenča

"Idete do obchodu so športovým tovarom. Dve tretiny obchodu tvoria regále s obuvou, lebo veď kupovať obuv je povolené. Tie si kúpiť môžete. Avšak, keď si chcete k topánkam zobrať aj čiapku, či rukavice, to nemôžete. Hoc sú od vás na dosah ruky. Lebo je lockdown. Lebo sú tam kamery. No môžete si tie rukavice objednať online. Vyzdvihnúť ich môžete v tom istom obchode, v ktorom teraz ste, avšak vyskúšať si ich musíte vonku, pretože lockdown. Lockdown na myslenie," vysvetľuje politológ.

https://www.hlavnydennik.sk/2021/11/28/predstavitelia-americkych-klanov-sa-po-jednom-chodia-poklonit-do-moskvy

Konzílium odborníkov by malo zobrať patronát nad touto vládou

V závere dodáva, že konzílium odborníkov by už skutočne malo zobrať patronát nad touto vládou. A uvádza aj dôvod, prečo to je dôležité: "Pretože, ak by tento lockdown na myslenie pripravovali ti, ktorí stoja za daňovou revolúciou, ktorá plní Igorove sny, či za novelou zákona o zoštatnení univerzít z dielne obuvníka, nevyzeralo by to inak." A dodáva aj iný fakt: "Samozrejme v takom Tescu, si môžete kúpiť všetko, topánky, čiapku aj rukavice."

Tvrdý odkaz Zdeny Studenkovej všetkým nezaočkovaným!
Čo na srdci to na jazyku, tým sa herečka Studenková riadi už dlhé roky. Ani tentoraz to však nebolo vôbec inak, dávku úprimnosti herečka premenila na odkaz všetkym nezaočkovaným! Informovala pluska.sk Naša mimoriadne úspešná herečka bola za svoj... Čítať ďalej
29 | 11 | 2021 | Denis Merva

Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory

"Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami do verejnosti nedostávajú. Redakcia HD."