A. Belousovová: Remišová robí hanbu ženám v politike
28 | 11 | 2021 I Eka Balaskova

"Takých je v radoch tejto vládnej koalície síce viac- napríklad "mysliteľka" Tabak, alebo tá divná pani, čo chodí do parlamentu v teplákoch, ale podpredsedníčka vlády v tomto ohľade rozhodne vyčnieva." Začína svoj status šéfka strany Národ a Spravodlivosť Anna Belousovová.

Zlá kombinácia

"Každý sme nejaký, nikto nie je dokonalý," konštatuje politička: "no ak sa slabé rozumové predpoklady stretnú s obrovským sebavedomím a ambíciami, nedopadne to dobre pre okolie. A presne to je prípad bábkoherečky, odborníčky na všetko od IT, bezpečnostnú problematiku, eurofondy až po zdravotníctvo - Veroniky Remišovej.  Ministerka totiž navrhuje ako riešenie celej pandemickej situácie povinné očkovanie ľudí nad 55 rokov spojené so sankciami za neuposlúchnutie! Tie sa budú vynucovať, keď sa človek dostane do nemocnice. Takže nie choroba, ale pobyt v nemocnici je problém?"

O vyšších platoch pre zdravotníkov sa bude diskutovať
O vyšších platoch pre zdravotníkov sa bude diskutovať. V nedeľnej diskusnej relácii TV Markíza Na telo to uviedla vicepremiérka a líderka Za ľudí Veronika Remišová. O koľko by sa mali zvýšiť, nepovedala. Strana je podľa nej zároveň otvorená... Čítať ďalej
28 | 11 | 2021 | Ivan Mihale/tasr

Ministerkin odkaz

"Zatiaľ máme v zákone bezplatnú zdravotnú starostlivosť. Ale akonáhle sa dostane do nemocnice neočkovaný s covidom, zaplatí." Cituje A. Belousovová ministerku a upresňuje: "Toto národu odkazuje Remišová, majiteľka strany, ktorá existuje len na papieri a to asi len preto, aby mohla vyčerpať niekoľko miliónov za voľby - je len vypitvaným obalom bez obsahu."

Pokračuje v likvidácii

A. Belousovová tvrdí, že ministerka úspešne zlikvidovala vlastnú stranu a teraz "sa rozhodla po vzore svojho bývalého šéfa Matoviča likvidovať tých nabrezbrannejších. Koalícia, ktorá na jednej strane presadzuje dekriminalizáciu drog, chce dať preplácať náklady na liečbu kovidu.

Prečo práve kovidu ?!

"Prečo nie aj narkomanov? Prečo nie aj tuhých fajčiarov? Prečo nie všetkých, ktorí si nezdravým spôsobom života ničia sami zdravie?" Pýta sa politička. "Prečo si politický génius v sukniach vybral práve nezaočkovaných, ktorí sa nakazia kovidom? Znovu sa potvrdzuje, že tu vôbec nejde o boj s kovidom a ochranu zdravia občanov. Ide LEN o očkovanie, lepšie povedané o plnenie plánu zaočkovaných. A to za každú cenu!" Upozorňuje A. Belousovová.

Čo si myslí Matovič o Lengvarskom?
Dnešným hosťom relácie V politike bol minister financií Igor Matovič. Reč bola o lockdowne, ministrovi zdravotníctva Lengvarskom ale aj o bonuse pre očkovaných dôchodcov. Lockdown sa bude musieť predĺžiť,tvrdí minister financií, nakoľko podľa neho... Čítať ďalej
28 | 11 | 2021 | Eka Balašková

Pre koho dobro?

"Prečo a komu na tom tak strašne záleží, keď už boli publikované aj výsledky výskumov amerických !!! vedcov, že vyššie percento zaočkovaných ešte automaticky neznamená koniec pandémie?" Pýta sa politička a vzápätí si odpovedá: "Natíska sa len jedna odpoveď: Budú za tým peniaze. A možno snaha zapáčiť sa tútorom aj za cenu experimentov na vlastnom národe. Veď hádam až takí hlúpi ako táto pani nemôžu byť všetci vo vláde, aby Slovensko bolo opakovane na špici najhorších, čo sa týka šírenia kovidu." 

Delíme sa s vami o priestor

Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše „blogovisko“. Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojim názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!