Neuveriteľné: WHO nikdy nevyhlásila pandémiu koronavírusu, tvrdí Vítová
27 | 11 | 2021 I Jozef Uhlarik

Koronavírus desí ľudí po celom svete už takmer dva roky. Za ten čas zomrelo na našej planéte viac ako päť miliónov ľudí. Zaujímavé však je, že medzinárodná zdravotnícka organizácia (WHO) vraj doteraz žiadnu pandémiu nevyhlásila.

Vlády mnohých štátov po celom svete nútia ľudí do očkovania proti COVID-19 experimentálnymi vakcínami, ktoré neboli doteraz poriadne otestované, ba pandémiu, hoci o nej všetci hovoria, oficiálne nikto nevyhlásil. Tvrdí to vo videu zverejnenom na youtube česká politologička a publicistka Vladimíra Vítová, ktorá bola hostkou na tlačovej konferencii hnutia Otevřeme Česko - Chcípl PES.

Ten, kto vyhlásil pandémiu je Svetové ekonomické fórum a Svetová banka

„Tvrdím, že každá spoločnosť je riadená cez šírenie informácií. Keby ľudia dostávali pravdivé informácie, tak by sa podľa toho zodpovedajúcim spôsobom chovali. U nás ľudia nedostali relevantné a pravdivé informácie, a to platí aj pre všetky štáty Európskej únie,“ hovorí v úvode Vítová, podľa ktorej Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) nikdy nevyhlásila pandémiu. „Taký dokument neexistuje. Iba na marcovej tlačovej konferencii riaditeľ WHO povedal, že sú náznaky, že by mohla byť pandémia. Definícia pandémie v medzinárodných zdravotníckych štruktúrach bola predefinovaná. Takže to, čo bolo považované za pandémiu ešte pred rokom, tak teraz je tá definícia úplne iná,“ vysvetľuje Vítová, podľa ktorej neexistuje žiadny dokument WHO, ktorý by hovoril o pandémii.

„Keď sa posielali oficiálne otázky na Ministerstvo zdravotníctva, kto vyhlasuje epidémiu, nie pandémiu, ale epidémiu, tak bolo povedané, že epidémiu nikto nevyhlasuje a epidémia buď je, alebo nie je. To, čo súvisí s Covidom nezodpovedá ani parametrom epidémie,“ šokuje česká politologička a publicistka, ktorá dodáva, že oficiálny dokument z Ministerstva zdravotníctva si môže verejnosť prečítať na stránkach Zdravého fóra. „Naopak, ten, kto vyhlásil pandémiu je Svetové ekonomické fórum (WEF) a Svetová banka. To znamená, že to rozhodnutie bolo jednoznačne čisto politické, lebo WEF ani Svetová banka nemajú so zdravotníctvom nič spoločné“ konštatuje Vítová.

Štúdia: Najväčšia úmrtnosť na COVID je v krajinách s najvyššou mierou očkovania
Údaje zo 185 krajín a štúdia uverejnená v časopise European Journal of Epidemiology ukazujú, že najvyššia incidencia a úmrtnosť na COVID-19 je v krajinách, kde je očkovanie najrozšírenejšie, píše epochtimes.de. Najvyššia úmrtnosť v krajinách s... Čítať ďalej
17 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová

EMA jasne definuje, že sa jedná o experimentálnu vakcínu na génovej báze

„Svetová ekonomická banka, ktorá to má aj na svojich stránkach o pandémii, to vyhlásila v januári, a WHO až v marci na nejakej tlačovke ústami riaditeľa povedala, že iba „sú nejaké poznatky“. Klaus Schwab (výkonný predseda WEF – pozn. red.) v oficiálnom programe WEF celkom jednoznačne povedal, že COVID-19 je spôsobom ako prerobiť spoločnosť, a že je iba úzke okno príležitostí, ktoré trvá iba niekoľko rokov, a Covid pomôže k tomu, aby spoločnosť už nebola nikdy rovnaká ako bola pred Covidom,“ neprestáva prekvapovať Vítová. „Každý zákon a každé vládne nariadenie má prechádzať pripomienkovým konaním. X rokov som pracovala na úrade vlády, a každá neziskovka, ktorých je veľa, je súčasťou toho pripomienkového konania. Prečo teda nie je naplnená požiadavka, keď tu je skupina ľudí a skupina odborníkov a neziskoviek, ktoré majú plne iné názory? Toto by bolo potrebné požadovať po vláde,“ hovorí politologička a publicistka.

Ruský modul Pričal sa spojil s ISS
Ruský uzlový modul Pričal sa v piatok spojil s ruskou časťou Medzinárodnej vesmírnej stanice (ISS). Informovala o tom agentúra TASS. Modul Pričal do kozmu vyniesla kozmická loď Progress. Jej nosná raketa Sojuz odštartovala v stredu z kozmodrómu... Čítať ďalej
26 | 11 | 2021 | tasr

„A ešte čo sa týka vakcíny, tak na stránkach Európskej únie a Európske liekovej agentúry EMA je jasne napísané, že sa jedná o experimentálnu vakcínu na génovej báze,“ prízvukuje Vítová, ktorá ešte naznačuje aj to, ako bol zmenený termín medzinárodnej pandémie. „Zmenil sa asi pred tromi mesiacmi, pretože dovtedy bol termín vakcína definovaný ináč. De facto sa nejedná o vakcínu, ale o experimentálnu génovú liečbu na základe mRNA,“ končí svoj vstup vo videu česká politologička a publicistka Vladimíra Vítová.

Vážne slová doktora Liptáka. TOTO by sme si mali všetci uvedomiť!
„Odborníci“ nielen na Slovensku, ale vlastne po celom svete nahovorili ľuďom, že súčasná vlna koronavírusu je vinou neočkovaných. Vyvrátiť tento nezmysel sa síce usiluje množstvo skutočných odborníkov, žiaľ, márne. Pomôžu to pochopiť slová... Čítať ďalej
17 | 11 | 2021 | Jozef Uhlárik

 Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše „blogovisko“. Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojím názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!