Vianočné prázdniny sa začnú skôr! Avizuje minister Gröhling,vieme aj kedy
26 | 11 | 2021 I Norbert Pančík

Minister školstva Branislav Gröhling sa nechal počuť, že podľa nášho zdroja sa vianočné prázdniny tento rok kvôli pretrvávajúcej epidemickej situácii začnú skôr.

Poďľa jeho slov školy zatvoria svoje brány už v piatok 17. decembra, žiaci sa do lavíc vrátia 10. januára. Minister to povedal vo štvrtok večer v relácii Téma dňa,,Posledný deň, kedy sa pôjde do školy, bude 17. december," ohlásil do pléna.

Súd rozhodol: Súkromné firmy v USA už nepodliehajú povinnému očkovaniu. Bidenova vláda prekročila právomoc
Americké ministerstvo práce oznámilo, že súkromné firmy už nepodliehajú povinnému očkovaniu. To predtým nariadila Bidenova administratíva. Súd už predtým rozhodol, že vláda USA „tým prekročila svoje právomoci“. Nariadil zastaviť povinné očkovanie... Čítať ďalej
26 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Na pretrase témy dňa sú aj ďalšie zmeny. ,,Od pondelka sa preruší vyučovanie v rámci základných umeleckých škôl, centier voľného času, jazykových škôl, budú sa rušiť všetky mimoškolské aktivity a krúžky,“ ohlásil minister školstva Gröhling. Ďalšie opatrenia ohľadom bezpečného fungovania škôl má minister bližšie predstaviť už dnes.

Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše "blogovisko". Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojím názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!