Matovič, riešte odškodňovací zákon a nie zdravie našich rodičov - vyzýva Heredoš
26 | 11 | 2021 I Jozef Uhlarik

Igor Matovič sa zrejme stále cíti ako premiér, ale zároveň aj ako minister financií, respektíve minister takmer všetkého. Ako šéf OĽaNO si totiž myslí, že môže riadiť všetky rezorty, ktoré jeho víťaznému hnutiu patria. A to nie je dobré.

Šéf OĽaNO už spolu s vtedajším ministrom zdravotníctva Marekom Krajčím pohnojil vlaňajšiu druhú vlnu COVID-19, teraz sa mu to isté podarilo s daňovo-odvodovou reformou, ktorú si však organizoval sám. Aby nevyšiel z cviku, stále chce do očkovania experimentálnymi vakcínami zapájať široké skupiny ľudí. A najmä tých najstarších. To sa ale prieči členovi hnutia Republika Miroslavovi Heredošovi, ktorý mu to dal v statuse aj vo videu jasne najavo.

Zdravie našich rodičov nebudete likvidovať a nebudete ich nútiť aby sa očkovali

„Ruky preč od našich rodičov a ich zdravia Matovič! Vy máte riešiť odškodňovací zákon a kompenzačné mechanizmy, nie očkovanie našich rodičov! Ruky preč od našich otcov a mám, gastro segment má ekonomicky zachrániť vaša vláda a vy ako minister financií,“ píše v statuse Heredoš ako reakciu na Matovičovu „chorú“ tlačovú konferenciu. „Informácie, ktoré odzneli na tlačovej konferencii Igora Matoviča sú do neba volajúcim nezmyslom, voči ktorému sa chcem ohradiť,“ hovorí hneď v úvode videa Heredoš, ktorý je sám zástupcom gastro priemyslu. „Igor Matovič nemôže vydierať našich rodičov cez ich zdravie. A to spôsobom, že ak sa nechajú očkovať, tak oni budú tými, ktorí zachránia segment cestovného ruchu a holiérstva a celej gastronómie. Ich zdravie, pán Matovič, je ich súkromná vec, ktorú dostali od Boha a oni si ju budú, a môžu ochraňovať spôsobom, aký uznajú za vhodné,“ odkazuje Heredoš šéfovi OĽaNO.

M. Heredoš (REPUBLIKA): "Kvôli 20 (!!!) nakazeným ľuďom Mikas zatváral celý segment gastra"
M. Heredoš z hnutia Republika vyzýva priaznivcov a podporovateľov Voľnej zóny, aby svoje podniky nezatvárali. Okresy sú už väčšinou čierne, majitelia predávajú cez okienka, musia odháňať svojich zákazníkov. "Alebo po novom budú môcť u seba vítať... Čítať ďalej
16 | 11 | 2021 | Eka Balašková

„Zdravie našich rodičov nebudete likvidovať a nebudete ich nútiť aby sa očkovali. Oni nemôžu byť záchrancami gastronómie a cestovného ruchu. Vy a vaša vláda musíte byť záchrancami. Vašou povinnosťou, pán Matovič, ako ministra financií, je nastaviť silný odškodňovací zákon, silné kompenzačné mechanizmy a vyliať tých 500 miliónov do regiónov občanom, živnostníkom a podnikateľom v sfére cestovného ruchu, gastronómie a obchodu na ich súkromné účty. Vy ich musíte zachrániť,“ hovorí Heredoš smerom z Matovičovi.

Nenaštvi úradníka, vyvŕši sa na tvojich zákazníkoch!
Mohlo by sa zdať, že "kauza Hollywood burger" má len pár hodín. Tento podnikateľ však hygienikom leží v žalúdku zrejme už pekných pár dní. Dnes zverejnené video totiž bolo nakrútené ešte pred lockdownom. Zábery hovoria za všetko Majiteľ si pýta... Čítať ďalej
26 | 11 | 2021 | Eka Balaskova

„Vy, ako minister financií, nie zdravie našich rodičov, a nie naši otcovia a mamy cez mRNA vakcíny, ktoré odmietajú. Žiadame vás, aby ste okamžite nastavili všetky kompenzačné mechanizmy, zdravie našich rodičov nechali na pokoji, a sústredili sa na to, že vašou povinnosťou je týchto 500 miliónov eur vyliať živnostníkom a podnikateľom na ich účty,“ hovorí na koniec videa Miroslav Heredoš.

M. Heredoš - covid automat zničí podnikateľov!
Včera v Stropkove sa stretli podnikatelia z "čiernych okresov", aby schválili "Stropkovskú výzvu ministerstvu zdravotníctva." Nezaradený poslanec M. Heredoš v skupine Voľná zóna oznamuje - ideme do boja. Covid automat musí padnúť! "Podnikatelia... Čítať ďalej
31 | 10 | 2021 | Eka Balašková

 Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše „blogovisko“. Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojím názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!