M. Heredoš - covid automat zničí podnikateľov!
31 | 10 | 2021 I Eka Balašková

Včera v Stropkove sa stretli podnikatelia z "čiernych okresov", aby schválili "Stropkovskú výzvu ministerstvu zdravotníctva." Nezaradený poslanec M. Heredoš v skupine Voľná zóna oznamuje - ideme do boja.

Covid automat musí padnúť! 

"Podnikatelia vedzte - kto teraz zavrie svoju prevádzku v čiernom okrese ju už neotvorí. To bude finále. Koniec, zatvorenie, ukončenie podnikania." konštatuje Heredoš a vzápätí vysvetľuje, prečo: "Pretože čierne okresy budú do jari 2022. Pomoc pre podnikateľov pritom nie je a nebude. S výnimkou pomoci financovania zamestnancov, čo ale nie je pomoc podnikateľovi/živnostníkovi."

Zjednoťme sa!

Preto sa podľa slov Heredoša podnikatelia musia zjednotiť a COVID AUTOMAT odmietnuť, ak nechce, aby ich úplne zničil. "Podnikneme všetky kroky na to, aby sme covid automat zrušili, a naši podnikatelia fungovali rovnako ako v okolitých štátoch v EÚ. Samozrejme aj celé OTP je právny a nezákonný nezmysel a ten treba odmietať automaticky." Za pomoc a zorganizovanie stretnutia na záver poďakoval aj kolegovi E. Kočišovi.

Ekologická EÚ, alebo Potemkin sa v pekle neskutočne baví
Nedávno si našim čitateľom dobre známy pán Baránek na sociálnej sieti povzdychol, že EÚ už nie je tá EÚ, do ktorej sme pred rokmi vstupovali. Občas nad jej rozhodnutiami asi krútime hlavami viacerí. (Nie len) mne sa tak naposledy stalo včera, pri... Čítať ďalej
30 | 10 | 2021 | Eka Balašková

Voľná zóna 

Napíšte nám v diskusii, kde vo vašom okolí nájdeme podniky, obchody, prevádzky, kde sú vítaní všetci bez rozdielu. Informujme sa navzájom a podporujme podnikateľov, ktorí si tiež zaslúžia prežiť.