Nenaštvi úradníka, vyvŕši sa na tvojich zákazníkoch!
26 | 11 | 2021 I Eka Balaskova

Mohlo by sa zdať, že "kauza Hollywood burger" má len pár hodín. Tento podnikateľ však hygienikom leží v žalúdku zrejme už pekných pár dní. Dnes zverejnené video totiž bolo nakrútené ešte pred lockdownom. 

Zábery hovoria za všetko

Majiteľ si pýta od pani z hygieny doklady, medzi iným aj covid pass. Odmieta mu ho ukázať, lebo na kontrolu je tu predsa ona. Neprišla sa najesť, ale si vykonáva svoju prácu. "Ste osoba vstupujúca na prevádzku," nedá sa podnikateľ vyviesť z miery. Na to sa ho pani z hygieny opýtala, či kontroluje ľudí. "Samozrejme," znela podnikateľova odpoveď, na čo sa kontrolóri pustili do práce a na záberoch vidíme hostí, ako vyťahujú svoje mobilné telefóny v ktorých majú covid passy.

Obdarujme cez tieto Vianoce aj slovenských drobných výrobcov
Ak čakáte nejaký "hejt" na nadnárodné spoločnosti predávajúce stavebnice, bábiky, či elektronických gigantov, tak sa nedočkáte. Pravdou však je, že tie bez vašich pár desiatok eur, za ktoré chcete nakúpiť darčeky, prežijú. Lockdown - čo to... Čítať ďalej
25 | 11 | 2021 | Eka Balaskova

Čísla odznakov policajtov

Medzitým si pán podnikateľ na video natáča služobné čísla prítomných policajtov, ktorí prišli, lebo dámy z hygieny zrejme potrebujú ochranu pred možnými agresívnymi zákazníkmi. A nasrdená pani hygienička ozaj chodí od stola k stolu a kontroluje doklady, na čo samozrejme má právo. 

Pamätáte si na článok s videom Jána Baránka?

V tomto videu hovorí o experimente, ktorý museli už niekoľkokrát zastaviť, lebo niekto, kto do rúk dostal prílišnú moc už nevedel, kde sa má zastaviť. A tak sa pýtame, kde sa zastavia tieto situácie. Schválne tu nejdeme fabulovať, kam až to môže dôjsť, ale skúsme spolu zauvažovať, dokedy bude národ ochotný trpieť moc v rukách premotivovaných dám z RÚVZ, SBSkárov pri vstupoch do obchodov a iných ľudí, ktorí zo začiatku možno aj uvažovali spôsobom "Ale veď ja toto robiť nechcem," až po "Ale veď moc celkom chutí."

Delíme sa s vami o priestor

Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše „blogovisko“. Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojim názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!

R. Fico: Aj keby video v kauze jeleň bolo zákonné, nie je tam nič závažné proti nám
Témou aktuálnej tlačovej besedy Roberta Fica za prítomnosti advokátov Mareka Paru a Pavla Gašpara boli rozhovory z poľovníckej chaty. Zaujímavá predstava Na úvod TK Robert Fico požiadal prítomných, aby si na jeho mieste a miestach jeho... Čítať ďalej
26 | 11 | 2021 | Eka Balašková