A. Hlina: Už vám to došlo? Alebo Šírenie populizmu zničí EÚ
26 | 11 | 2021 I Eka Balaskova

"Tak ako? Už Vám to došlo?" Pýta sa bývalý predseda KDH Alojz Hlina: "Ako sa cítite ako obeť bláznivého sveta bláznivých ľudí?"

Ako zničiť Európu

"Putinov "užitočný idiot" Matovič predstavuje s kámošom Borisom plán ako zničiť cez populizmus Európu. Slovensko vraj ide dať 500 Eur každému dôchodcovi, ktorý sa zaočkoval." Upozorňuje Hlina:: "Nie takému, ktorý sa dá zaočkovať, ale ktorý sa zaočkoval. Saudskoarabskí šejkovia sú trochári oproti bohatému Slovensku."

Spor prokurátorov možno už čoskoro čaká rozlúsknutie
Nedávno zriadený Najvyšší správny súd bude rozhodovať o treste či oslobodení Daniela Lipšica. Návrh padol od generálneho prokurátora Maroša Žilinku. Situáciu rozoberá denník SME. Preberá "disciplinárky" Od decembra všetky disciplinárne konania... Čítať ďalej
25 | 11 | 2021 | Eka Balašková

Prudký vzostup populizmu

"Predstavte si," píše A. Hlina, "ako ožijú populisti inde v Európe. Aj oni doma rozbehnú kampaň: Dajme 500 každému dôchodcovi, ktorý sa zaočkoval, veď keď tak vedelo urobiť malé slabé Slovensko, prečo nie my? Ak sa začne rúcať ekonomika malého štátu ako je Slovensko, Európa s ECB /Európska centrálne banka/ to zvládne, ale ak populizmus Matoviča s Kollárom bude ovládať diskusiu v EÚ, tak sa Európska únia začne rúcať."

Európa sa zničí sama

USA alebo Čína si budú môcť podľa A. Hlinu otvoriť šampanské. "Hovorí sa, že mávnutie motýlích krídiel v Brazílii môže spôsobiť tornádo v Texase. Všetci tí, ktorí ste volili Matoviča s Kollárom, nech sa páči, meníte dejiny.  Odovzdaním moci do rúk dvom podvodníckym populistom spôsobíte búranie EÚ." Upozorňuje politik: "S takýmto populizmum, chasom, šialenstvom sa nedá bojovať, to treba len prežiť. Keď tá vlna prejde, pochovať obete a rýchlo obnovovať. Už asi len tak. Ľudia to chceli, ľudia to dostali..."

Delíme sa s vami o priestor

Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše „blogovisko“. Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojim názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!

Obdarujme cez tieto Vianoce aj slovenských drobných výrobcov
Ak čakáte nejaký "hejt" na nadnárodné spoločnosti predávajúce stavebnice, bábiky, či elektronických gigantov, tak sa nedočkáte. Pravdou však je, že tie bez vašich pár desiatok eur, za ktoré chcete nakúpiť darčeky, prežijú. Lockdown - čo to... Čítať ďalej
25 | 11 | 2021 | Eka Balaskova