T. Taraba (ŽIVOT-NS) sa pozrel na predvolebné sľuby OĽaNO
24 | 11 | 2021 I Eka Balašková

Poslanec NR SR Tomáš Taraba (Život - národná strana) porovnáva predvolebné sľuby OĽaNO s realitou daňovej reformy, ktorú postupne predstavuje I. Matovič.

Predvolebná filozofia

"Živnostník nemá živiť štát. Naopak štát si má vážiť, že živnostník živí seba a svoju rodinu." Toto bolo napísané v predvolebnom programe OĽaNO, pripomína poslanec Taraba.

D. Kramplová: Má Bratislava takmer štvrť milióna eur na Budajov rozmar?
A ministrovi Budajovi je dvestotisíc eur na pamätník Nežnej revolúcie ešte málo, píše Dagmar Kramplová, predsedníčka krajskej organizácie SNS v Bratislave. Pomník Nežnej na Námestí slobody "Minister životného prostredia Ján Budaj predkladá na... Čítať ďalej
24 | 11 | 2021 | Eka Balašková

Navrhovaná reforma

"Takéto zodratie živnistníkov navrhuje OĽaNO už keď sú vo vláde. V bežnom živote sa tomu hovorí podvod na voličovi. V ekonomickom vyjadrení je to zničenie samoživiteľov." Prekladá z reči grafov, do reči "ľudskej" poslanec. 

Na obrázku môže byť text, v ktorom sa píše „Živnostník S ročnym obratom 30 000 eur zaplatí V paušálnom režime na daniach a odvodoch: Madarsko 1649eur eur Česká republika 2 588 eur Slovensko dnes 3 843 eur Slovensko po dañovej revolúcii 8700eur eur 700“
Zdroj: FB T. Tarabu, (Tabuľku spracoval INESS.)

Delíme sa s vami o priestor

Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše „blogovisko“. Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojim názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!