D. Kramplová: Má Bratislava takmer štvrť milióna eur na Budajov rozmar?
24 | 11 | 2021 I Eka Balašková

A ministrovi Budajovi je dvestotisíc eur na pamätník Nežnej revolúcie ešte málo, píše Dagmar Kramplová, predsedníčka krajskej organizácie SNS v Bratislave.

Pomník Nežnej na Námestí slobody

"Minister životného prostredia Ján Budaj predkladá na rokovanie vlády zámer, ktorým navrhuje pred Úrad vlády SR na Námestí Slobody v Bratislave umiestniť Pomník Nežnej revolúcie. Na ten mu už primátor Bratislavy Matúš Vallo sľúbil šialených 200.000 Eur!" Upozorňuje D. Kramplová: "Zdvíha vás to zo stoličky? Jánovi Budajovi sa to veľa nezdá ani náhodou. Žiada od vlády ďalšie peniaze. Tiež žiada vládu, aby tento zámer schválila!"

Firma švagrinej minstra dopravy je v kurze. Štátne železnice zaplatia
Železničná spoločnosť Slovensko nakúpila od spoločnosti Betamont do lokomotív rádiostanice za 2,5 milióna eur bez DPH. Sú v prepočte štvornásobne drahšie, ako rovnaké zariadenia, ktoré si zadovážila spoločnosť Cargo Slovakia. Denník Pravda o tom... Čítať ďalej
24 | 11 | 2021 | Eka Balaskova

Na obrázku môže byť strom a vonku

Takto má vyzerať pamätník Nežnej revolúcie. Zdroj - FB D. Kramplovej

Toto má stáť takmer štvrť milióna eur?!?

"To nás naozaj chce niekto presvedčiť, že toto má stáť 200.000 Eur? Alebo si z nás už naozaj robia budajovskí slniečkári len sprosto srandu?" Skôr konštatuje, ako sa pýta politička. "Vyzývam týmto Jána Budaja, aby tento škandalózny blud z rokovania vlády okamžite stiahol a okamžite odstúpil!"

Delíme sa s vami o priestor

Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše „blogovisko“. Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojim názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!