Šutaj Eštok: Lipšicovi a Matovičovi policajti klamú a porušujú zákon!
24 | 11 | 2021 I Diana Zaťková

Sme svedkami toho, ako jednoducho sa dá oklamať prokurátor aj sudca! Upozorňuje na nekalé praktiky vyšetrovateľov poslanec parlamentu a hlasák Matúš Šutaj Eštok vo svojom statuse na sociálnej sieti.

Aké je to jednoduché!

"Len nedávno sme sa z legálne vyhotovených odposluchov Čurillovcov dozvedeli ako jednoducho sa dá „ našiť“ stíhanie nepohodlnej vyšetrovateľky Santusovej tak, aby vec pristála na stole Špeciálnej prokuratúry," začal svoj status opozičný poslanec.

"Dnes sme svedkami toho, ako jednoducho sa dá oklamať prokurátor aj sudca pri sledovaní opozície," pokračuje.

Podľa opozičného poslanca si vyšetrovateľ Martin Juhás vymyslel legendu o podozrení z trestného činu pytliactva v súbehu s trestným činom legalizácie príjmu z trestnej činnosti iba pre to, aby oklamal súd a nezákonne získal súhlas na vyhotovenie obrazovo – zvukových záznamov opozičného politika.

M. Žilinka: Odposluchy z poľovníckej chaty nemožno použiť ako dôkaz
Medializované odposluchy z poľovníckej chaty po zrušení trestného stíhania krajským prokurátorom v Nitre z dôvodu nezákonnosti nie je možné použiť ako dôkaz v žiadnom trestnom konaní. Uviedol to na sociálnej sieti generálny prokurátor SR Maroš... Čítať ďalej
24 | 11 | 2021 | Ivan Mihale/tasr

Pravda vyšla najavo

"Podvod sa našťastie podarilo odhaliť Krajskej prokuratúre v Nitre, ktorá zrušila trestné stíhanie pre uvedené trestné činy a nahrávky označila za nezákonné," konštatuje Šutaj Eštok.

"A teraz sa podržte, Martin Juhás, ktorý zneužil svoju právomoc má byť podľa Hamrana novým zástupcom riaditeľa NAKA – Západ. Tak vyzerajú skutočné temné sily!" varuje poslanec.

Podľa hlasáka je jasné, že trojlístok Lipšic, Hamran, Matovič vie ešte stále nahovoriť pár policajných kariéristov, aby proti kritikom robili špinavú robotu výmenou za nové funkcie. "Ruka zákona však raz môže siahnuť nielen na tých, ktorí špinavosti organizujú a politicky kryjú, ale aj tých, ktorí ich realizujú," upozorňuje Šutaj Eštok.

Remišová už kritizuje úplne všetkých!
Neustále opakujúce sa vlny obmedzení nie sú udržateľným riešením! Myslí si to vicepremiérka a líderka strany Za ľudí Veronika Remišová, ktorá vo svojom statuse na sociálnej sieti poriadne skritizovala už aj všetkých troch svojich koaličných... Čítať ďalej
24 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

Delíme sa s vami o priestor

Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše "blogovisko". Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojim názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!