NAKA zasahuje na ministerstve vnútra
24 | 11 | 2021 I Ján Papuga

Podľa TA3 NAKA zasahuje v súvislosti s verejnými obstarávaniami na ministerstve vnútra.

Policajti od rána zasahujú v súvislosti s pokračovaním akcie Vata. Vykonávajú sa úkony súvisiace so spoločnosťou REMPO, ktorej názov sa spája s verejnými obstarávaniami na Ministerstve vnútra SR.

Parlament reaguje na vulgarizmus vo vlastnom webe
Už pred pár dňami sme vás informovali, že niekomu napadol veľmi ... povedzme netradičný pokus o vtip. Na zoznam poslancov, ktorí v tomto volebnom období sedia v parlamente, sa dostanete aj veľmi netradičným a expresívnym spôsobom. Stačí zadať do... Čítať ďalej
24 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

„Nové vedenie finančnej správy iniciovalo vznik interného tímu sekcie Inšpekcie a vnútornej kontroly s krycím názvom Vata. Jeho cieľom bolo preveriť verejné obstarávania IT zákaziek v utajenom režime. Výsledkom je podanie trestného oznámenia na Úrad špeciálnej prokuratúry v marci tohto roka," uviedla ešte v júni hovorkyňa Finančnej správy SR Martina Rybanská.

Akcia Vata sa týkala jedného z IT projektov. Bolo naň vynaložených celkovo 52 miliónov eur s DPH a realizoval sa v utajenom režime. „Interný tím Sekcie inšpekcie a vnútornej kontroly na finančnej správe intenzívne pracoval na preverení podozrenia z manipulácie tejto zákazky niekoľko mesiacov. Aktuálne je prípad v rukách orgánov činných v trestnom konaní,“ dodala Rybanská.

Mikulec nech už sa prace kade-ľahšie, alebo papalášstvo po novom
"Mikulec nech už sa prace kade-ľahšie". Žiada Juraj Draxler a má na to dôvody. Aspoň to tak tvrdí a vymenúva ich v statuse na sociálnej sieti. Tak sa na ne pozrime! "Nielen, že sa predvádza (podľa Juraja Draxlera minister vnútra Roman Mikulec -... Čítať ďalej
12 | 11 | 2021 | Ivan Brožík

Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory, využite naše „blogovisko“. Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojím názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!