Matovičov status rozniesli na kopytách nielen ľudia, ale už aj jeho vlastní!
24 | 11 | 2021 I Diana Zaťková

Ak budete dobrí, tak možno aj limetku dostanete! Tak okomentoval fotografiu s karafou vody na svojom statuse na sociálnej sieti minister financií Igor Matovič. Ak sa snažil byť vtipný, tak mu to ani tentoraz nevyšlo. Ľudia si na jeho príspevku zgustli.

Nevhodné srandičky expremiéra

Vicepremiér Igor Matovič v rámci svojej pripravovanej reformy plánuje zaviesť k jedlu v reštaurácii vodu zadarmo. Na sociálnej sieti nabáda ľudí, aby „boli dobrí“ a vybaví im k tomu aj limetku. Jeho vtip však nevzbudil veľké nadšenie.

K statusu sa ozval napríklad aj známy moderátor Roman Bomboš. "Pán minister, toto ste prečo urobili? Nikdy som Vám nepísal, ale už ste prinútili aj mňa. Načo dávate statusy, ktorými ľudí úplne dehonestujete," pýta sa moderátor.

"Vďaka nim ste vo funkcii, mohli ste ukázať, čo dokážete a v čase, keď tu ľudia umierajú a vystrašene čakajú čo bude, si robíte srandičky. Nedospelo. A fakt primitívne," upozorňuje financmajstra Bomboš.

Chronológia vyhlásenia núdzového stavu na Slovensku v súvislosti s COVID-19
Na Slovensku bude od štvrtka (25. 11.) platiť na 90 dní núdzový stav. Schválený je aj zákaz vychádzania. Rozhodla o tom vláda na stredajšom rokovaní. TASR prináša výberovú chronológiu vyhlásenia núdzového stavu na Slovensku v súvislosti s... Čítať ďalej
24 | 11 | 2021 | Ivan Mihale/tasr

Dopĺňa, že v poslednom čase chodí iba na pohreby. "Svet sa zmenil. Potrebujeme podporiť, vo veľmi ťažkom období. Nevieme čo bude, bojíme sa o deti, o zdravie, o budúcnosť. Nerobte si z ľudí srandu, prosím."

 

Na obrázku môže byť nápoj, interiér a vodná plocha

Ak budete dobrí, tak možno aj limetku dostanete,) Zdroj: FB/IM

Znechutený však zostal aj koaličný poslanec Marián Viskupič. „Pán minister, Igor, toto je fakt nemiestne. Naša možnosť riadiť Slovensko pochádza od ľudí. Prosím, vážme si ľudí. Takéto „srandovanie” je úplne neprípustné. Špeciálne ešte v deň, keď sa rokuje na vláde o ďalších zásadných obmedzeniach života v súvislosti s covidom,“ pripomenul expremiérovi.

Uhrík: Hanba únii, ktorá sa len prizerá zavádzaniu policajného režimu na Slovensku!
Hanba únii, hanba falošným "demokratom", ktorí sa len prizerajú zavádzaniu policajného režimu na Slovensku! Rozčúlil sa europoslanec Milan Uhrík priamo pred kolegami na pôde Európskeho parlamentu. Potláčanie ľudských práv Vojaci a policjti v... Čítať ďalej
24 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

Ľudia Matovičovi poslali jasný odkaz

"Môj starší syn má 14 ale takýto infantilný status by určite nevypotil!" Pridal sa Zsolt. A kontroval aj Peter: "Pán minister, ono to, čo robíte a ako komunikujete v tejto pre všetkých neľahkej dobe, je už viac ako smutné. Ľudia umierajú v tisícoch, firmy krachujú v rovnakých čislach a vy osobne sa de facto vysmievate ľuďom do očí. Táto krajina pod Vašimi rukami padá ako hrad z piesku, majte aspoň trocha úcty, ak už Vám chýba sebareflexia. V dejínach nikdy neskončíte ako líder a žiaľ ani baviť národ sa Vám nedarí."

"Áno limetky zadarmo a ešte úsmev... Radcej mi napíšte čo mám robiť ak mám dieťa, hypotéku a zatvorili ste mi prácu bez kompenzácie. Kam mám teraz ísť a čo robiť zo dňa na deň v tejto dobe??? Lebo mňa štve čo jej dám o týždeň jesť a nie vaše limetky," upozornila Renata.

No asi za všetkých to trefne uzavrela Paťka: "Nezvyknem komentovať, ale Vaše príspevky sú vhodné na vyšetrenie psychiatrom!"

Fico: Lengvarský by mal hodiť uterák do ringu!
Matovič robí z Lengvarského obyčajnú politickú handru! Takto ohodnotil správanie vicepremiéra Igora Matoviča voči ministrovi zdravotníctva trojnásobný expremiér a šéf Smeru-SD Robert Fico na tlačovej konferencii v parlamente. Navrhujú odchod... Čítať ďalej
24 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

Delíme sa s vami o priestor

Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše "blogovisko". Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojim názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!