Uhrík: Hanba únii, ktorá sa len prizerá zavádzaniu policajného režimu na Slovensku!
24 | 11 | 2021 I Diana Zaťková

Hanba únii, hanba falošným "demokratom", ktorí sa len prizerajú zavádzaniu policajného režimu na Slovensku! Rozčúlil sa europoslanec Milan Uhrík priamo pred kolegami na pôde Európskeho parlamentu.

Potláčanie ľudských práv

Vojaci a policjti v celej Európe sú podľa Uhríka čoraz častejšie zneužívaní na potláčanie ľudských práv a na zavádzanie totalitných opatrení. "Vlády v Európe a aj na Slovensku zneužívajú policajné a silové zložky na pretláčanie lockdownov, aby ľudia nemohli protestovať. Na pretláčanie zákazov, aby ľudia nemohli kritizovať vlády," varuje europoslanec.

Pripomína, že vláda v Rakúsku chce zaviesť povinné očkovanie vakcínou, ktorá má len podmienečné schválenie Európskouliekovou agentúrov. V Lotyšsku sa zase nezaočkovaní poslanci ani nedostanú do budovy parlamentu.

Gröhling tvrdohlavo trvá na svojom. Vyhráža sa rezignáciou
Na mimoriadnej koaličnej rade sa riešilo aj zatvorenie škôl na najbližšie tri týždne, ako to navrhlo vládne konzílium, informuje Pravda. Prezenčná výučba by sa mala zachovať len na prvom stupni základných škôl a v materských školách. Podľa... Čítať ďalej
24 | 11 | 2021 | Ján Papuga

Nástup policajných režimov

"Európa sa doslova utápa v nástupe policajných režimov, no vedenie Európskej Únie, žiaľ, nepočúva. Najväčší demokrati na svete sú zrazu hluchí a slepí. Je to strašne pokrytecké," konštatuje Uhrík.

"Keď sa však jedná o nadpráva kadejakých menšín, tak v Bruseli všetci kvíkajú ako šialení. Ale keď vlády šliapú po základných právach bežných ľudí, keď zavádzajú lockdowny a zákazy, len aby zatvorili ľuďom ústa, tak vtedy sú všetci zrazu hluchí a slepí. Hanba im, pokrytcom!" neudržal sa europoslanec.

Lockdown sa začne už zajtra, bude platiť dva týždne pre všetkých!
Vláda schválila tzv. lockdown pre všetkých! Vyplýva to zo stanoviska koaličnej strany Za ľudí, ktoré poslala médiám. V ňom strana tvrdí, že očkovaní nebudú zvýhodnení a kvôli tomu za sprísnené opatrenia nehlasovala, píše portál HN. "Traja... Čítať ďalej
24 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

Delíme sa s vami o priestor

Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše "blogovisko". Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojim názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!