L. Kamenický: Vláda by mala vo vlastnom záujme odísť
25 | 11 | 2021 I Eka Balaskova

Ladislav Kamenický je jedným z Matovičových predchodcov a aktuálnym poslancom za stranu Smer-SD. Na svojej sociálnej sieti sa zamyslel nad tým, prečo by táto vláda mala čím skôr odísť. 

Vážení, toto by ozaj mohlo počkať

"Na Slovensku zomierajú ľudia a v NR sa koalícia zaoberá zákonmi o geodótii a kartografii; zbraniach a strelive a iných, ktoré by určite počkali." Začína svoj status Kamenický: "Vďaka tejto hrôzovláde máme na Slovensku už vyše 14tisíc mŕtvych!"

Prehľad výnimiek zo zákazu vychádzania - SÚHRN
Na Slovensku bude od štvrtka (25. 11.) platiť na 90 dní núdzový stav. Schválený je aj zákaz vychádzania, neplatí od 1.00 do 5.00 h. Rozhodla o tom vláda na stredajšom rokovaní. TASR prináša prehľad výnimiek zo zákazu vychádzania. Zákaz vychádzania... Čítať ďalej
24 | 11 | 2021 | Ivan Mihale/tasr

Ako je to možné, veď

"Vláda má k dispozícii tisícku pľúcnych ventilácií. Použitých máme niečo cez štvrtinu, ale kolabuje zdravotníctvo," konštatuje Kamenický: Vzápätí sa pýta, ako vláda motivuje zdravotníkov, aby neodchádzali a čo robia ministri, konkrétne Lengvarský, Matovič a premiér Heger?

A čo robí šéfka výboru NR SR pre zdravotníctvo Bittó Cigániková?

Tá podľa Kamenického už mala urobiť poslanecký prieskum, aby sa potvrdilo, ako táto vláda ľuďom klamala o pripravenosti na tretiu vlnu. "Sú to všetko diletanti. Kvôli tomu však, žiaľ, ľudia umierajú." Pripomína exminister.

Na záver dobrá rada

"Vo vlastnom záujme by mala táto vláda dobrovoľne odísť. A to fakt myslím v dobrom." Upozorňuje poslanec.

Delíme sa s vami o priestor

Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše „blogovisko“. Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojim názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!

Starosta Becík: Vláda nemá ciele, nemá vízie, nemá absolútne nič!
Starosta Branislav Becík vo svojom videu avizuje prípravu zákona, ktorým sa zamedzí predaj slovenskej pôdy cudzím štátom. "Pred zhruba dvoma mesiacmi prepukol škandál, v ktorom sa ukázalo, že maďarská vláda skupuje nehnuteľnosti a plánuje... Čítať ďalej
24 | 11 | 2021 | Eka Balaskova