Chmelár predpovedá: Zaželajte si veselú Veľkú noc už dnes
24 | 11 | 2021 I Gabriela Fedičová

Eduard Chmelár, politológ sa vyjadril k ohláseným opatreniam, ktoré začnú platiť od dnes, od 00:00. Predpovedá, že nakoniec to bude úplne inak a najbližšie sa uvidíme na Veľkú noc.

"Ešte som sa stihol dať ostrihať. S holičom sme si zaželali veselú Veľkú noc, a tak. Lebo keď sa trojtýždňový lockdown skončí po dvoch týždňoch, môžeme očakávať, že budeme môcť zasa chodiť do reštaurácií. Zasa v apríli budúceho roka," píše Chmelár na sociálnej sieti.

V príspevku hodnotí výstup premiéra Eduarda Hegera a jeho Igorodia, ako nazýva ministra financií Igora Matoviča. "Premiér nám sľúbil stabilné Vianoce. Len nepovedal, ktoré. Nebudem ja viac tliachať o covide. To prenechám na pani prezidentku, ktorá ešte minulý mesiac chválila vládu, že je lepšie pripravená na tretiu vlnu ako na druhú. A dnes chytá paniku, že toto je humanitárna katastrofa," vysvetľuje Eduard Chmelár.

"A Jeho Igorodie sa v tejto situácii milo prihovorí voličom opozície: "Kašlite na Fica, kašlite na Pellegriniho, kašlite na týchto bláznov a choďte sa dať zaočkovať." Fakt motivačné. Radosť žiť v tejto krajinke," konštatuje Eduard Chmelár. 

Chronológia vyhlásenia núdzového stavu na Slovensku v súvislosti s COVID-19
Na Slovensku bude od štvrtka (25. 11.) platiť na 90 dní núdzový stav. Schválený je aj zákaz vychádzania. Rozhodla o tom vláda na stredajšom rokovaní. TASR prináša výberovú chronológiu vyhlásenia núdzového stavu na Slovensku v súvislosti s... Čítať ďalej
24 | 11 | 2021 | Ivan Mihale/tasr

Čo povedal Igor Matovič?

Matovič, minister financií mal na tlačovej besede prejav k voličom Pelleginiho, Fica, Kotlebu a k ostatným z opozície. "Ľudia, oni sa skrývajú za vás. Používajú vás ako živé štíty a y na to doplatíte. Nezodpovedné správanie týchto lídrov. Viem, že ma nebudete voliť, ale záleží nám na vašich životoch. Neverte týmto bláznom. ak máte nad 60. rokov, choďte sa očkovať. Dnes máme količnú radu a budeme sa snažiť vás motivovať a vytrhnúť z pazúrov týchto bláznov," povedal Matovič.

Opozícia si ľudí podľa neho získala šokovou terapiou. Mtovič tvrdí, že ak pozitívnym motiváciou presvedčia seniorov na očkovanie, štát ušetrí peniaze, ktoré bude môcť využiť pre najviac zasiahnuté odvetvia. 

Remišová už kritizuje úplne všetkých!
Neustále opakujúce sa vlny obmedzení nie sú udržateľným riešením! Myslí si to vicepremiérka a líderka strany Za ľudí Veronika Remišová, ktorá vo svojom statuse na sociálnej sieti poriadne skritizovala už aj všetkých troch svojich koaličných... Čítať ďalej
24 | 11 | 2021 | Diana Zaťková